Jason Statham gyerekeinek anyja csipkés fehérneműben pózolt: Rosie nagyon dögös nő

Rosie Huntington-Whiteley csipkés fehérneműben pózolt egy reklámfotózás kedvéért.

rosie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham kedvese, Rosie Huntington-Whiteley egy pink színű, dögös fehérneműben pózolt.

A szőke modell már 2012 óta a Marks & Spencer arca, legutóbbi alkalommal is a márka Valentin-napi kampányában vett részt.

Rosie Huntington-Whiteley csipkés fehérneműben

A 35 éves szőke szépség egy szexi, csipkés fehérneműben mutatta meg nőies alakját. Érdekesség, hogy ő maga tervezte a legújabb kollekciót.

profimedia-0754808262
Fotó: Profimedia

Jason Stathammel két gyereket nevelnek, Jack 2017 júniusában, Isabella 2022 februárjában született. Az anyaság sokat változtatott a stílusán, ezt az Elle magazinnak adott interjújában vallotta be, sokkal egyszerűbb és letisztultabb ruhadarabokat vesz fel, a fehérneműk terén is van már olyan darab, amit nem venne fel.

- A testem drasztikusan megváltozott az elmúlt néhány évben, rengeteg súlygyarapodás és fogyás történt a két terhességem alatt, szóval rengeteg fehérnemű jött és ment a szekrényeimből. Régebben csak a csípőig érő bugyikat vettem fel, de ma már el sem tudnám képzelni, hogy ezeket felvegyem. Mindig is rajongtam a magas derekú fazonokért, évek óta ezeket részesítem előnyben, annyira jól illeszkednek a testen, meghosszabbítják a lábakat, keskenyítik a derekat, és szuper nőiesen néznek ki.

Akciósztárok és szerelmeik

Képes összeállításunkban megnézheted, kit szeret Vin Diesel, Dwayne Johnson vagy éppen Arnold Schwarzenegger.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük