Büszke természetes keblére Roselyn Sanchez
Roselyn Sanchez, a Nyom nélkül sztárja tökéletesen elégedett testi adottságaival, és nem szándékozik kés alá feküdni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Roselyn Sanchez igazán nem panaszkodhat: a 36 éves Puerto Ricó-i születésű sztárt remek testi adottságokkal áldotta meg az ég, férfiak milliói hódolnak neki személyesen és virtuálisan egyaránt.

Szereti a mély kivágást

A kis Roselyn már gyermekkorában is élénken érdeklődött a tánc és a zene iránt, ezért aztán hiába is járt – a családi hagyományokat követve – a Puerto Ricó-i Egyetem marketing szakára, végül három év után otthagyta az egészet. Diploma helyett New Yorkba ment szerencsét próbálni, ahol rögtön beiratkozott egy táncos-énekes kurzusra.

Sok mindent kipróbált

A kilencvenes években keményen dolgozott a karrierjén – visszatért szülőhazájába, majd szépségversenyeket nyert, sőt, felbukkant a Ron kapitány című filmben is, melyet részben a szigeten vettek fel, Martin Short és Kurt Russell mellett.

A hollywoodi sztárság egészen 2001-ig váratott magára, ekkor jelent meg ugyanis a Csúcsformában 2, Jackie Chan akcióvígjátéka, ahol a főhős oldalán Sanchez kisasszony domboríthatott egy titkosügynök szerepében.

A népszerű mozinak köszönhetően arcával és bombasztikus alakjával lettek tele a címlapok, és a férfimagazinok - mint az FHM - legszexisebb nőket felsorakoztató ilyen-olyan százas listáin is rendre felbukkant a neve.

Második férjével él

2005-ben pedig bekerült a nálunk is sugárzott Nyomtalanul című sorozat állandó szereplői közé, ahol azóta is Elena Delgadót játssza.
Zenei karrierje ugyancsak ekkor indult be - első albumát a kritika jól fogadta, így nem volt meglepő, hogy az egyik kislemezhez készült videoklipjét jelölték a Latin Grammy-díjra is.

A magánéletben idén ért révbe a sztár – bár első férjétől elvált, Eric Winter színésszel 2008 novemberében esküdtek örök hűséget egymásnak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gyermekük ugyan még nem született, de valószínűleg nem sokáig kell már várni az örömhírre.

Ezt is szeretjük