Súlyos sérülés miatt megműtötték a színésznőt

A bombázó egy kaszkadőrjelenet felvétele során szenvedett súlyos balesetet, és azonnal meg kellett műteni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rose McGowan súlyosan megsérült, adta hírül a Fox News. A 36 éves amerikai színésznő tavaly még örömmel újságolta, alig várja, hogy a Vörös Szonja remake-jében együtt dolgozhasson vőlegényével, Robert Rodriguezzel, aki a produceri teendőket vállalta el.

A forgatást azonban a közelmúltban hónapokra le kellett állítani McGowan sérülése miatt. A színésznő ugyanis vakmerő módon bevállalta a látványos kaszkadőrjelenetek többségét, ám az egyik ilyen meglehetősen veszélyes mutatvány közben balesetet szenvedett.

- Csukló- és könyökműtétet hajtottak végre rajtam, melynek során a könyököm egy részét el is kellett távolítaniuk a sebészeknek. Valóban súlyos idegsérülést szereztem az egyik kaszkadőrjelenet felvétele során – nyilatkozta McGowan.

Muszáj volt leállítani a forgatást

A Vörös Szonja eredetije 1985-ben készült Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen főszereplésével, a feldolgozás pedig várhatóan 2010-ben kerül majd a mozikba.

Amint a Terrorbolygó gyönyörű sztárja felépül, a stáb folytatja a forgatást. A kényszerpihenő azonban elkerülhetetlen:

- Hosszú ideig egyáltalán nem tudtam használni a karomat. Most már képes vagyok felemelni egy villát, és a vezetés sem okoz különösebb gondot, szóval jól haladok.

Ám még legalább fél évig kezelésre kell járnom. Ez az ára annak, ha igazán ügyes vagy, és végre tudod hajtani a hátraugrásokat – osztotta meg aggódó rajongóival balesete következményeit a bombázó.

Mellesleg Rose McGowan saját bevallása szerint sosem akart színésznő lenni - hogy mégis Hollywoodban kötött ki, csak a véletlenen múlt. Megtudta ugyanis, hogy egyetlen film révén annyi pénzt kereshet, amiből bőven kifizetheti a lakbért.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Így aztán elvállalt egy szerepet az Elátkozott generáció – Gyönyörök és kivégzések című kultuszfilmben, ami végül elindította őt a siker útján.

Ezt is szeretjük