Most közölte! Forgatás közben csúnyán megsérült a színésznő
Rose McGowan, a Bűbájos boszorkák sztárja a Twitteren közölte, hogy megsérült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a rajongók megszokták, hogy Rose McGowan mindig tökéletesen néz ki, most mégis egy olyan képet osztott meg a Twitter oldalán, melyen csúnya sérüléssel látható.

A TV2 csatornán is nagy sikerrel játszott Bűbájos boszorkák sztárja a kép mellé azt írta, ez a legújabb sérülése.

Folyton megsérül

A 40 éves színésznő az ijesztő kinézetű sebesülést egy balesetben szerezte, mint mondta, nekirohant egy puskának. McGowan valószínűleg legújabb filmje, a The Last Duane forgatásán esett neki az AR-15 típusú puskának.

A színésznő nem éppen szerencsés, ami a baleseteket illeti, az elmúlt négy évben háromszor törte el a lábát. Egyszer a személyi edzőjéhez sietett, amikor a lépcsőn legurult, máskor pedig még a Red Sonja forgatást is le kellett állítani sérülése miatt.

2007-ben viszont igen súlyos autóbalesete volt, amiben majdnem életét is vesztette. Az arca felismerhetetlenül szétroncsolódott, ugyanis a szemüvege belefúródott az arcába az ütközés során, teljesen szétszabdalva a bőrét.

Nem tud leállni

- Nem éreztem, hogy megsérültem volna, csak akkor vettem észre, amikor megérintettem az arcomat, és egy bőrdarabot éreztem a kezemben. A szemüvegem szétvágta az arcom a szemem alatt - mondta a színésznő a balesetről.

Azóta saját bevallása szerint sem tud lemondani az újabb és újabb plasztikai beavatkozásokról, bár egészségügyileg ezek már egyáltalán nem indokoltak. Már szerepektől is elesett, ugyanis a műtétek miatt kezd teljesen eltűnni a mimikája.

A színésznő azóta nem igen kedveli, ha fényképezik, jobban mondva, ha az arcát fényképezik, éppen ezért kihívó ruhákkal igyekszik elvonni a figyelmet az arcáról.

Ezt is szeretjük