Decemberben született a színésznő kisfia! Most fotózták le először a picivel
Képek
Rosamund Pike-ot a repülőtéren kapták lencsevégre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Holtodiglan sztárja, Rosamund Pike 2014. december 2-án adott életet kisfiának. A csöppséget - aki a 36 éves színésznő második gyermeke - mindeddig nem lehetett vele látni, egészen mostanáig.

A hollywoodi sztár ugyanis a hétvégén a Los Angeles-i repülőtéren járt, ahol szemfüles lesifotósok rögtön észrevették, és le is fotózták a kicsivel.

De nem csak ők, hanem egy színész kollégája, Rob Lowe is arra járt, és ő közös képet is készített Rosamunddal és a babával, a képet pedig büszkén megosztotta az Instagramján.

- A londoni utamon sok ismerőssel találkoztam, például a fantasztikus Rosamund Pike-kal és a kicsi kincsével - írta a színész a képhez.

Érdekesség, hogy bár már a fiúcska elmúlt két hónapos, még mindig nem lehet tudni, mi a neve, a színésznő ezzel kapcsolatban nem hajlandó elárulni semmit.

Azt viszont elmesélte a januári Golden Globe-on egy újságírónak, hogy miként sikerült olyan gyorsan visszanyernie karcsúságát. Mint az Access Hollywoodnak elmondta, ugyan hat hónapig nem szabad edzenie a szülést követően, de a hároméves kisfia után szaladgál ő eleget a lépcsőn fel és le.

Rosamund Pike 2009 decembere óta él együtt Robie Uniacke matematikussal, első fiuk, Solo 2012 májusában jött világra.

Sztárok a Golden Globe-on

Nézd meg, milyen merész ruhát választott a díjkiosztóra Rosamund Pike és a többi színésznő.

Ezt is szeretjük