Joaquin Phoenix menyasszonyának szépen kerekedik a babapocakja: Rooney Mara már idén megszül
Az állapotos Rooney Marát sétálás közben kapta le egy lesifotós.

joaquin-phoenix-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joaquin Phoenix menyasszonyáról, Rooney Maráról 2020 májusában derült ki a nyilvánosság számára, hogy első gyermeküket várja.

Az örömhírt akkor a Page Six közölte legelőször, miután kiderült, hogy a színésznő állapotos, a lesifotósok számos felvételt készítettek róla az utcán, hogy megörökítsék babapocakját, ám ez sokáig nem sikerült, mivel Mara folyamatosan bő ruhadarabokkal takarta alakját. Ezt a jól bevált trükköt most már nem alkalmazhatja, hiszen körülbelül három hónap múlva megszüli a picit.

Már ekkora Rooney Mara babapocakja

A 35 éves sztár augusztus 17-én sétára indult Los Angelesben, akkor készült róla az alábbi felvétel. Jól látszik, hogy már szépen kerekedik a babapocakja. Egészségének megóvása érdekében még maszkot is húzott az arcára.

rooney mara
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

Amikor kiderült, hogy a színésznő első gyermekükkel várandós, még májusban, egy, a párhoz közel álló forrás elmondta, hogy Mara körülbelül hat hónap múlva szül meg. Ez azt jelenti, hogy a tavasz utolsó hónapjában lehetett a harmadik hónapban, így várhatóan novemberben születik meg a gyermek.

A sztárpár a 2013-ban megjelent Her című film forgatásán ismerkedett.

- Ő volt az egyetlen lány, akire rákerestem a neten. Először csak barátok voltunk, e-mailben tartottuk egymással a kapcsolatot - nyilatkozta Phoenix a Vanity Fairnek, akkor ott azt is elmondta, már a megismerkedésükkor szimpatikus volt neki színésznő kollégája, de eleinte úgy érezte, a színésznőnek valamiért nem jön át a személyisége, végül kiderült, Rooney Mara csak egy roppant visszahúzódó ember, és ezt értelmezte félre.

rooney mara joaquin phoenix
Fotó: Randy Shropshire / Getty Images Hungary

Évekig nem randevúztak egymással, ám amikor együtt forgatták a 2018-ban megjelent Mária Magdolnát, egymásba szerettek, 2019-ben jegyezték el egymást.

Robert Downey Jr. és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a nő, akibe Robert Downey Jr. beleszeretett.

Ezt is szeretjük