Ronnie Wood egy orosz tinivel csalja feleségét
23 év után hagyta el párját
A legendás gitáros állítólag teljesen megbolondult az italtól, csak ez lehet tettére a magyarázat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is olyan régen láthattuk a hazai mozikban az Oscar-díjas Martin Scorsese kiváló Rolling Stones-koncertfilmjét, a Shine A Lightot.

Évek óta küzd az alkohol ördögével

Máris megint a Stones került a világ figyelmének középpontjába, pontosabban a Stones gitárosa, Ronnie Wood.

A legendás zenész ugyanis állítólag elhagyta feleségét, Jo-t 23 házasság után egy 18 éves orosz pincérnő, Ekaterina Ivanova miatt, akivel már egy ideje intim viszonyt ápol.

Wood Ekaterinával ment írországi otthonába, míg feleségét kingstoni lakásukban hagyta. Az orosz tinilánnyal három hónappal ezelőtt ismerkedett meg Scorsese koncertfilmjének Leicester Square-i premierjén.

Jo szerint szó sincs arról, hogy férje járna az orosz tinivel, ennek ellenére Ekaterina a Facebookot használja, hogy szétkürtölje barátainak, miszerint a kultikus rocklegendával kavar.

Súlyos alkoholista lett, a lánnyal pedig csak piálni akar

- Ekaterina teljesen belebolonult Ronnieba. Mindenkinek azt hajtogatja, hogy Ronnie miatta hagyta el a feleségét. Ekaterina szerint Jo tudta, hogy mi folyik, és könyörgött neki, hogy ne vigye el a férjét.

Ekaterina: múzsa, szerető vagy csak ivócimbora?

De erre ő csak annyit mondott: nem én viszem, ő hagy el téged – nyilatkozta az orosz tini egyik ismerőse.

Ronnie Wood egyik közeli barátja szerint azonban teljesen másról van szó. Szerinte a gitáros súlyos alkoholista, aki már nem önmaga a napi 2 üveg vodkától, különben nem is viselkedne így józanul.

- Talált magának egy ivócimborát, mert ez a lány nem más neki. Tisztában van vele, hogy a családja úgysem tolerálná ezt a viselkedést, így tehát elmenekült, hogy őrülten leihassa magát – kommentálta a magánéleti zűrt a közeli barát.

Ezt is szeretjük