Ronccsá züllött sztárok sokkoló leépülései

Durva fotók

Kokain, metamfetamin, marihuána, alkohol és 3 botrányos híresség, aki teljesen szétcsapta magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Sizemore

A 44 éves amerikai színész pályafutása szépen indult, a legnagyobb rendezők kérték fel, hogy különféle nehézfiúkat formáljon meg filmjeikben. A nagydarab Sizemore pedig kivétel nélkül brillírozott a mellékszerepekben, gondoljunk csak a Ryan közlegény megmentésére, a Szemtől szemben című bűnügyi filmre vagy a Született gyilkosokra. Ám hiába a sikerek és a felívelő karrier, a sztár a züllés veszélyes útjára lépett.


Sizemore a drogok és az alkohol után nyúlt, az elmúlt években pedig elképesztően terebélyesre nőtt bűnlajstroma. 2003-ban kezdődtek a botrányok azzal, hogy egykori barátnőjét, a hollywoodi luxusbordélyt irányító Heidi Fleiss-t olyan durván elverte, hogy a hölgy maradandó sérüléseket szenvedett, a bíróság pedig ezért 17 hónap börtönbüntetésre ítélte a színészt.

De Sizemore-nak meggyűlt a baja a hatóságokkal akkor is, amikor több alkalommal is megbukott a vér- és vizeletvizsgálatokon. Az incidensek azonban ezek után sem értek véget: 2007 májusában például két zacskó metamfetamint és három crackpipát találtak Ford Mustangjában. Büntetése 16 hónap volt, amit végül másodfokon kilenc hónapra csökkentettek. A sokkolóan leépült és lefogyott Sizemore azonban a mai napig képtelen szakítani züllött életmódjával, jelenleg ugyanis egy idén márciusban történt tömeges mobiltelefon-rablás kapcsán nyomoznak utána.

Lindsay Lohan

Az egykori gyereksztár élete tinédzserkorának végén durvult be igazán. Lohan botrányos viselkedésének köszönhetően rövidesen a hollywoodi éjszakai élet egyik leghírhedtebb alakja lett, aki 2004 augusztusában szenvedett balesetet először ittasan és drogosan.

Ezt követően évi rendszerességgel jöttek a hírek, hogy a feltörekvő celebmaca szétcsapva ült a volán mögé. A rendőrök pedig szinte minden esetben nagyobb adag kokaint találtak nála, a szondáztatásokon pedig rendre lebukott, mivel részegen vezette kocsiját.


Mindezek tükrében nem véletlen, hogy Lohan visszatérő vendége lett a különféle elvonóknak és rehabilitációs intézményeknek. 2006-ban kezdett el járni az Anonim Alkoholisták terápiás gyűléseire, 2007 januárjában pedig a Wonderland Centerben töltött harminc napot. Ám ezt követően sem sikerült megszabadulnia függőségétől, ezért ugyanezen év augusztusában újra elvonóra ment. Választása ezúttal a Sundance-beli Cirque Lodge Treatment Centerre esett, ahol egészen októberig vendégeskedett.

Egy ideig úgy tűnt, hogy Lohannek sikerült talpra állnia és befejeznie a féktelen mulatozást, köszönhetően Samantha Ronsonnak, akivel közel egy évvel ezelőtt kezdett el járni. Ám a leszbikus románcnak néhány hete váratlanul vége szakadt, mivel Ronson állítólag megcsalta Lohant. A féltékeny színésznő ezek után olyan eszelős ámokfutásba kezdett, amelyhez hasonlót nem sokszor láthattunk az álomgyárban. Először Jack Nicholson házából távozóban kapták lencsevégre a lesifotósok pokolian berúgva és betépve, majd néhány héttel később egy szórakozóhelyen csapott elképesztő patáliát, mielőtt kiütötte volna magát kocsijában.

Jamie Waylett

Az elmúlt időszak egyik legmegdöbbentőbb botránya kétségkívül a Harry Potter ifjú sztárjához, Jamie Wylett nevéhez kapcsolódik. A 19 éves színészt április elején kapcsolták le a rendőrök, minek során gépkocsijában nyolc hatalmas zacskó füvet találtak! Waylettet és vele utazó barátját azonnal beszállították a központi londoni fogdába, nem sokkal később pedig lakását is átkutatták, ahol a rendőrök kétezer font értékű, gigantikus marihuánaültetvényre bukkantak!


Nem ez volt azonban az első eset, hogy a botrányos gyereksztár züllött életvitelével felhívta magára a figyelmet. Vincent Crabb megtestesítőjéről ugyanis 2006 októberében a People már közölt olyan sokkoló fotót, amelyen az akkor 17 éves Waylett serényen kokaint szippant!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mostani kábítószerbotránya kapcsán a bíróság korántsem lesz elnéző, a hedonista életet élő brit színész sokak szerint ugyanis hosszú börtönbüntetés elé néz a nem is olyan távoli jövőben.

Ezt is szeretjük