Iszonyatosan elhízott a falánk Ronaldo
Egyre gyarapodó kilóival hiába küzd
Lebukott a futballista, óriási hasa árnyékában akár napozni is lehetne.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kis felelőtlenség és figyelmetlenség, és máris kész a baj, nem egy sportoló veszítette már el a történelem folyamán züllött életmódja miatt kiváló kondícióját.

Ronaldo egykor és most

A falánkságnak, az italozásnak, a drogoknak és a tohonyaságnak előbb-utóbb mindig megérkezik a kellemetlen következménye, amivel mindenkinek számolnia kell.

Ezúttal Ronaldo hízott el elég szörnyen, ezt a róla készült legújabb fotók is tanúsítják. A sztárfocistát nyaralása során kapták lencsevégre a jócskán túlsúlyos állapotában, feleségével és barátaival ugyanis Ibizára utaztak, hogy egy kicsit pihenjenek a napfényes tengerparti szigeten. A luxusjachton azonban nem a már jól ismert hibátlan testű focista nézett vissza a paparazzókra, hanem annak egy kövér hasonmása, aki nemcsak hasat és feneket, hanem ősemberszerű frizurát is növesztett.

Vajon miért hagyta el így magát?

Érthető, hogy Ronaldo nem nagyon tud magával mit kezdeni, hiszen február óta betegszabadságon van súlyos térdsérülése miatt. A sok szabadidő és az edzések hiánya azonban megárthatott neki, hiszen kilóit látva feltételezhető, hogy a futballsztár nem veti meg a gyöngyöző italokat és a finom ételeket.

Csak nehogy úgy végezze, mint Jake La Motte a Dühöngő bikában, reménykedhetünk aggódva, és persze senki sem lepődik majd meg, ha hónapok múlva újra a régi Ronaldo lép majd a pályára, aki sikeresen ledolgozta felesleges kilóit.

Elhízása persze semmi sem von le tehetségének és sikereinek értékéből, hiszen Brazília kétszer nyert világbajnokságot, amikor ő is jelen volt a csapatban, 2002-ben például nyolc gólt lőtt, köztük kettőt a a németekkel vívott döntőben.

Ezt is szeretjük