Meztelenül került a címlapra! Még ezt is bevállalta a gyönyörű modell párja

Cristiano Ronando levetkőzött a Vogue magazinnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a Vogue címlapszerkesztői nagyon beleszerettek a hátul-áll-a-pasi-előtte-a-nője kompozícióba, mivel kis időn belül már a második címlapfotó lát így napvilágot.

Az első a Vogue amerikai kiadásához készült, és Kanye West pózol rajta leendő feleségével, Kim Kardashiannel - ezt Annie Leibovitz fotózta, és ki is verte a biztosítékot az olvasóknál.

Most pedig ennek pikánsabb változata kerül - Mario Testino fotográfus jóvoltából - a spanyol újságosstandok polcaira: a Vogue júniusi számának borítóján Cristiano Ronaldo látható meztelenül, ám a stratégiai pontokon azért kitakarja a testét barátnője, Irina Shayk modell. A 29 éves focista és a 28 éves modell 2010 óta járnak, bár arról egyelőre nem esett szó, hogy összekötik-e hivatalosan is az életüket.

A magazin havi témája amúgy az Amor & Futbol, azaz a Szerelem és futball, feltehetően annak apropóján, hogy 2014 június 12-én kezdődik majd a labdarúgó-világbajnokság Brazíliában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Címlapon a jordán királyné

Nemcsak színésznők és celebek pózolnak a magazinok borítóján, Ránia jordán királyné több alkalommal is modellt állt már. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük