Fotókon Romy Schneider gyönyörű lánya! Elképesztően hasonlít édesanyjára
Romy Schneidernek nemcsak fia, hanem lánya is volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Romy Schneider kapcsán leginkább kisfiáról, Davidról lehet hallani, aki első férjétől, Harry Meyen színésztől született 1966-ban, és 14 éves korában tragikus balesetet szenvedett - fennakadt nagyszülei kerítésén, és a sérüléseibe belehalt.

Ez a borzasztó veszteség teljesen letörte a Sissi-filmek egykori sztárját, depressziós lett, inni kezdett, majd alig egy évvel fia halála után szívrohamban elhunyt.

Két gyermeke volt Romy Schneidernek

Arról azonban kevesebbszer esik szó, hogy Romy Schneidernek volt egy lánya is, Sarah, David féltestvére, aki 11 évvel később, 1977-ben jött világra.

Akkor a színésznő már a második házasságában élt, 1975-ben ment hozzá magántitkárához, Daniel Biasinihez.

A kis Sarah Biasinit édesanyja halála után apja és apai nagyszülei nevelték fel, és már gyerekkorában látszott, mennyire hasonlít legendás mamájára. Felnőve viszont egészen döbbenetes a hasonlóság.

Ráadásul, bár egy ideig igyekezett távol tartani magát a színjátszástól, és a Sorbonne-on művészettörténelmet tanult, hogy restaurátor legyen, egyszercsak úgy érezte, valami mégis hiányzik az életéből.

Nem akart színész lenni

Ezért 22 évesen az Egyesült Államokba ment elsajátítani a színészmesterséget, egyebek közt a híres Lee Strasberg Intézet diákja is volt.

2004-ben, a Julie - Maupin lovagja című tévéfilmben debütált színésznőként, azóta rendszeresen játszik a színpadon, és forgat is. Olyan filmekben láthatta a közönség, mint a francia-osztrák Szeretem az ellenségem vagy a 2008-as Egy ember és kutyája, utóbbiban Jean Paul Belmondo oldalán játszott együtt. Eddigi utolsó filmjét idén januárban mutatták be Franciaországban Le général du roi címmel.

Emellett pedig rendszeresen megjelenik az édesanyja tiszteletére rendezett eseményeken, több alkalommal tiszteletét tette az osztrák Romy-díjkiosztón - a filmes díjat 1990-ben alapították, azóta minden évben a bécsi Hofburgban adják át ünnepélyes keretek között.

Mint a 37 éves Sarah Biasini a Parismatch-nak adott interjújában elmondta, négy és fél éves volt, amikor édesanyja meghalt, így a kezdetekben annyira nem érezte a hiányát, hiszen olyan sok emléke nem volt róla, amit fel tudott volna idézni. Ám amikor elérte a tinédzserkort, hirtelen rátört a szomorúság, hogy nincs édesanyja, akivel, mint nő a nővel, a bánatait, örömeit meg tudná osztani.

Ezt is szeretjük