Ő Romy Schneider egy szem lánya! Le sem tagadhatná gyönyörű édesanyját
A Sissit alakító Romy Schneider lánya csodaszép nő lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az '50-es évektől egészen a '80-as évekig volt a kor meghatározó színésznője és szexikonja Romy Schneider, aki csupán 17 éves volt, amikor Sissi szerepével világhírű lett. A német-francia színésznőnek a csillogás mellett mégis szomorú sorsa volt. Legnagyobb szerelme és jegyese, Alain Delon elhagyta egy másik nő miatt, és két házassága is kudarcba fulladt.

Legnagyobb csapást azonban kisfia elvesztése jelentette számára. A 14 éves David még 1981-ben megpróbált átmászni mostohaapja szüleinek kerítésén, de fennakadt rajta. Mire kiértek a mentők, és a kórházba vitték, túl sok vért vesztett, és meghalt. A színésznőt annyira sokkolta a tragédia, hogy ezek után rendszeresen nézett a pohár fenekére, és egy évvel később, 1982-ben öngyilkosságot követett el.

David mellett azonban a gyönyörű szépségnek volt egy lánya is, Sarah Biasini, aki csupán négy és fél éves volt, mikor édesanyja meghalt. Szépségét és bájosságát tőle örökölte, és még ha Romy Schneider nem is látta őt felnőni, most bizonyára büszke lenne közel 40 éves lányára, aki követte őt a színészi pályán.

Lapozd végig képes összeállításunkban a gyönyörű Sissi és lánya, Sarah fotóit!

Ilyen jóképű Alain Delon fia

Alain Delon a '60-as évek egyik legjóképűbb színésze volt, akiért évtizedek óta rajonganak a nők. 21 éves fia, Alain-Fabien Delon, nemcsak a színészi pályán követi édesapját, de külsőleg is a kiköpött mása, így nem csoda, hogy már a legnagyobb modellügynökségek is szerződést ajánlottak neki. Nézd meg, mennyire hasonlít híres édesapjára!

Ezt is szeretjük