A Magnum sztárja szörnyű autóbalesete után hunyt el: utolsó napjaiban kritikus állapotban volt a 83 éves Roger E. Mosley
Roger E. Mosley autóbalesete után halt meg.

roger-e-mosley-meghalt-cover

A Magnum című sorozatból ismert Roger E. Mosley augusztus 7-én örökre lehunyta a szemeit, a 83 éves színész még a múlt héten szenvedett autóbalesetet, írta meg a CNN.

Roger E. Mosley meghalt

A szomorú hírt a színész lánya jelentette be vasárnap. A szerettei körében halt meg.

Ez a kép 2017-ben készült a színészről.
Ez a kép 2017-ben készült a színészről.
Fotó: Leon Bennett / Getty Images Hungary

Előző héten súlyos autóbalesetet szenvedett, amelynek következtében válltól lefelé lebénult, utolsó napjaiban kritikus állapotban volt, végül az orvosok hiába küzdöttek érte, nem tudták megmenteni az életét.

Gyermeke a Facebookon búcsúzott apjától. Kifejtette, mennyire csodálatos ember volt.

- Szeretlek apa. Te is szerettél. Nehéz a szívem, de erős vagyok. Gondoskodni fogok anyáról, aki közel hatvan éven keresztül volt a szerelmed. Jól neveltél engem, és anyu most jó kezekben van. Legyen könnyű neked a föld - fogalmazta.

profimedia-0379602643

Roger Earl Mosley néven látta meg a napvilágot 1938. december 18-án Los Angelesben, a '70-es években kezdte színészi karrierjét, a legtöbben a Magnumból ismerhetik, amely eredetileg 1980 és 1988 között forgott. Több mint 150 epizódjában szerepelt, ő alakította a helikopterpilótát, Theodore T.C. Calvint.

Az ikonikus sorozat új változatában, a Magnum P.I.-ban is feltűnt két epizód erejéig. Olyan sorozatokban szerepelt, mint a Kojak, a Starsky és Hutch, a Walker, a texasi kopó vagy a Szerelemhajó.

Sztárok, akik 2021-ben hunytak el

Képes összeállításunkkal azokra a hírességekre emlékezünk, akik 2021-ben hunytak el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük