Különös testrészre izgul a vénséges Rod Stewart
Provokatív fotók
Az érces hangú énekes és fiatal felesége szokatlan megjelenésükkel keltettek újabb nagy feltűnést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rod Stewart felesége, a modell Penny Lancaster nem állta meg, hogy ismét megmutassa formás, mára védjegyévé vált lábait egy kihívó és feltűnő csizmában.


A skót származású rocklegenda és hosszú futóműveiről híressé vált felesége még tavaly nyáron, a hajnali órákban lépett ki a londoni Cipriani étteremből, aminek a bejáratánál éjjel-nappal tolonganak a hírességeket leső fotósok.

Penny Lancaster, aki egykor az egyik legnevesebb fehérneműmárkát népszerűsítette, ma leginkább fitness DVD-k készítésével keresi a kenyerét, már amennyire egy milliomos rocker feleségének erre szüksége van.

Az exmodellt az sem zavarta, hogy tízcentis sarkú, vadóc csizmájában egy fejjel magasodik Rod Stewart fölé.

Mi sem bizonyítja jobban Lancaster szépségét, mint hogy még ebben a frivol holdjáróbakancsban, egyszerű miniruhában és merész neccharisnyában is lélegzetelállítóan nézett ki.

Majdnem 30 év van közöttük

A hatvankét éves sztár 2007-ben vette feleségül a 38 éves exmodellt, hétévnyi együttjárás után.

Amikor megkérdezték tőle, miért várt olyan hosszan a lánykéréssel, Stewart azt felelte:
- Már háromszor nősültem. Ezúttal biztos akartam lenni benne, hogy jól választok.

A képeket elnézegetve, amiken a büszke énekes le sem veszi szemét feleségéről, ezúttal sikerült megtalálnia az igazi társat.

Rod Stewart pedig a jelek szerint továbbra is jó bőrben van, pedig 1999-ben pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála, ami miatt 2000-ben meg is műtötték.

Az orvosi beavatkozás következményeként újra meg kellett tanulnia énekelni, de azóta lelkesen támogatja az egyik rákos betegeket segítő alapítványt is.

Ezt is szeretjük