"Botox évente kétszer" - Sean Penn volt neje beismerte, rendszeresen plasztikáztat
Robin Wright, Sean Penn volt neje bevallotta, hogy plasztikáztat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Wright, Sean Penn volt felesége komoly, főként drámai szerepekben látható színésznő, éppen ezért meglepő, hogy még ő is rendszeresen botoxoltat, vagyis idegméregnek teszi ki arcizmait.

A 47 éves sztár a brit Telegraphnak adott interjújában ismerte el a beavatkozásokat.

Beismerte, hogy botoxoltat

- Naná! Mindenki csinálja - mondta egy nyomdafestéket nem tűrő szó kíséretében, hogy még mennyire.

Ő még a visszafogottak közé sorolja magát, hiszen állítása szerint csak egy csipetnyi botoxot fecskendeztet be évente kétszer.

- A legtöbb nő tíz egységet használ, de az úgy lefagyasztja az arcod, hogy nem tudod mozgatni. Én csak egy egységet használok, azt is csak elhintve itt-ott, és az arcom szélén - nyilatkozta.

Az arcát mindenesetre még nem kezdte ki az idegméreg, máskülönben nem tudná használni olyan jól a mimikáját, hogy azért díjat kapjon, mint legutóbb, az idei Golden Globe-gálán a House of Cards című sorozatért - a legjobb főszereplőnek járó Arany Glóbusszal tüntették ki a drámai tévésorozat kategóriában.

A magánélete is remekül alakul, hiszen már 2012 februárja egy párt alkot a nála 14 évvel fiatalabb színésszel, Ben Fosterrel.

Fiatalabb férfit szeret

Idén januárban el is jegyezték egymást. Az említett interjúban Robin Wright azt is elárulta, hogy bár egész életében tetoválásellenes volt, a gyűrű alatt szerelme keresztnevének kezdőbetűjét viseli, vőlegénye pedig az övét.

A tetoválást azért érezte helyénvalónak, mert ők nem egy hétköznapi pár. A színésznő sem az, hiszen Ben Foster volt az első, aki két évvel ezelőtt randizni hívta, miután megismerkedtek egymással a Rampart című krimidráma forgatása során. Ezt maga is furcsának találja, pláne azok után, hogy már kétszer is volt férjnél.

Első férje Dane Witherspoon színész, akinek 1986 és 1988 között volt a felesége, második pedig Sean Penn, akivel a válását követő évben ismerkedett meg. Lányuk, Dylan Frances Penn 1991. április 13-án, fiuk, Hopper Jack Penn 1993. augusztus 6-án született. A színész pár 1996-ban kelt egybe. Házasságuk több hullámvölgyet megért, főleg 2007 után. A színésznő végül 2009 augusztusában beadta a válási papírokat, és elhagyta a Penn nevet. A válást 2010. július 22-én mondták ki. Sean Penn egy kolléganője, Charlize Theron oldalán találta meg nemrég a boldogságot.

Ezt is szeretjük