Rettentően elhagyta magát Robbie Williams

Sikeréhség helyett, úgy tűnik, manapság inkább csak gyomra csillapíthatatlan vágyát próbálja elnyomni a valaha szexi énekes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robbie Williams szemmel láthatóan élvezi, hogy végre nem kell színpadon állnia, és ez az ellazult állapot a külsején is látszik.


Feszülő, izmos testére egy év alatt hájpárna-gyűjteményt halmozott fel, melyeket még bő öltözékkel sem sikerül eltakarnia.

No, nem mintha a 34 éves énekes túlontúl nagy gondot fordítana manapság arra, mit mutat, és mit takar.

Számos előnytelen fotó készült már róla az utóbbi időben, melyeken hajléktalanokat megszégyenítő slamposságáról tesz tanúbizonyságot.

Színpad helyett a golfpályák királya

Mindenesetre a rajongóknak a legfrissebb képek láttán azért költözhet valami remény a lelkébe, hogy kedvencük mégsem lépett visszavonhatatlanul a züllés útjára.  Hiszen legalább már nem díszíti kócos szakáll megereszkedett arcát, melytől felismerhetetlenné torzult.

Ezenkívül az sem mondható el róla, hogy otthon punnyad, ennek ékes bizonyítéka, hogy többször rajtakapták már a golfpályán.

Bár tudvalevőleg a brit nemzeti sport nem éppen zsírégető tulajdonságáról híres, de a friss levegő bizonyítottan jótékony hatású. Akárhogy is, Robbie, aki mostanában Los Angeles-ben él, örömét leli abban, hogy nem ismerik fel lépten-nyomon, és végre kicsit leereszthet.

És ami még jobb, időközben rátalált a szerelem is, Ayda Field, 28 éves színésznő személyében - és ugye egy boldog ember nem foglalkozik állandóan a vonalaival.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az pedig biztos, ha egyszer úgy dönt, mégis visszatér a rivaldafénybe – bár anyagilag nem lenne rá szüksége -, akkor mindenkit el fog majd kápráztatni sármjával. Hogy a zenéjét már ne is említsük.
 

Ezt is szeretjük