Rob Lowe: „Sosem feküdtem kés alá, csupán jó géneket örököltem”

Rob Lowe 46 éves létére legalább egy tízest letagadhatna, de ennek állítása szerint nincs köze a plasztikához.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fiatalodásra ma már annyiféle lehetőség létezik, hogy az is jó időbe telne, míg egy önként vállalkozó mindegyiket kipróbálná, a hyaluronsavas kezeléstől a botoxon át egészen a szikéig. Különösen a hollywoodi sztárok vetik alá magukat a különféle beavatkozásoknak, és sokan már az első ráncok jelentkezésekor rohannak valamelyik szépészeti klinikára.

Akadnak azonban olyanok is, akik - legalábbis bevallásuk szerint - sosem folyamodnának mesterséges módszerekhez, hogy konzerválják fiatalságukat. Közéjük tartozik Rob Lowe is, aki ugyan márciusban betölti negyvenhatodik életévét, mégis, néhány szarkalábtól eltekintve meglepően sima arcbőrrel rendelkezik.

Szike vagy gének

Ugyan a rossznyelvek szerint a Testvérek sorozat jóképű sztárja nemegyszer kés alá feküdt már, a színész vehemensen tagad minden ez irányú feltételezést. Állítása szerint szó sincs semmiféle plasztikáról, egyszerűen mázlista, ugyanis piszok jó géneket örökölt felmenőitől.

- A családi összejövetelek pont olyanok, mintha a True Blood - az HBO vámpíros sorozata - halhatatlan szereplői találkoznának. Az ükapám kísértetiesen hasonlít fiatalkori önmagára, a különbség csak annyi, hogy háromszögletű kalapot és monoklit visel - tréfálkozott a színész.

Majdnem húsz éve házas

Bár az 1964-es Rob Lowe sosem tartozott az őstehetségek közé, sármját kitűnően tudta kamatoztatni olyan filmekben, mint a Halálos barátság vagy a Pokoli pasi. A többnyire B-kategóriás alkotások mellett az ezredforduló után sorozatokban is felbukkan, rajongói láthatták Az elnök embereiben, a Dr. Vegas pedig már a főszereplésével készült.

De nem csak színészként csenghet ismerősen a neve: 2008-ban két alkalmazottja is beperelte zaklatásért, ám végül mindkét ügyben peren kívül megegyezett a felekkel.

Ami a magánéletét illeti, Sheryl Berkoff-fal 1991 óta házasok, kapcsolatukból két gyerkőcük született az idők során.
Ezt is szeretjük