Rihanna megint túl sokat mutatott magából! Még a fotós is zavarba jött, amikor meglátta a ruhájában
RiRi szexis fotózáson vett részt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna sosem volt az a szégyenlős fajta, azonban a legújabb, Dior Magazin számára készülő fotózáson még a fényképészt, Craig McDeant is zavarba hozta szexi ruhájával.

RiRi egy hálószerű, fémből készült ruhába bújt, ami alá az énekesnő természetesen nem húzott semmilyen alsóneműt, így intim testrészei is szabadon láthatóak voltak.

Pedig a ruhának van néhány visszafogottabb része is, például a szoknyarésze térd alá ér és a teljes hosszán végigfut egy fekete bőrből készült mellényszerű részlet is, így Rihanna meztelensége volt az, ami igazán merésszé tette a ruhát.

Úgy látszik, RiRinek nagyon tetszenek a képek, ugyanis első dolga volt feltölteni néhányat a közösségi oldalára. "Néha még Craig is elpirult."- írta az egyik instagramra kiposztolt fotója alá.

Képes összeállításunkban meg is nézheted az énekesnő arcpirító szerelését!

Elképesztő luxusban él Rihanna

Lehet, hogy elsőre nem az otthonosság jutna az eszünkbe Rihanna új házáról, ám az kétségtelen, hogy remekül illik a 26 éves énekesnő extravagáns stílusához. A 7 millió dolláros ház Hollywood Hills-ben van és az egész betonpanelekből áll, melyeket a legtöbb szobában csupaszon hagytak. Nézd meg az énekesnő nem mindennapi otthonát!

Ezt is szeretjük