Irtó ciki videó! Rihanna óriásit esett koncert közben
Nézni is fájdalmas
Rihannának van már rutinja az ilyesmiben, hiszen nem ez volt az első eset, hogy elesett koncert közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony még a legnagyobb szupersztárokkal is megesik, hogy koncertjeiken több tízezer rajongójuk előtt esnek el a színpadon. Az ilyen eseteket természetesen könyörtelenül megörökítik mobiltelefonjaikkal a nézők, a Youtube-ra feltöltött videók pedig pillanatok alatt bejárják a világot.

Ez történt a napokban Rihannával is, aki a londoni O2 Arenában bukott egy hatalmasat mindenki szeme láttára. A 22 éves barbadosi énekesnő május 10-én lépett színpadra a Last Girl on Earth című világkörüli turnéja keretén belül, ám a Te Amo című sláger éneklése közben alaposan kibabrált vele magas sarkú cipője.

Nem jött zavarba

A koncert végéhez közeledő Rihanna egy lépcsőn sétált lefelé, amikor az utolsó foknál véletlenül megcsúszott, és esett egy nagyot.

A profizmusnak köszönhetően azonban egyetlen pillanatra sem vesztette el hidegvérét, és méltóságteljesen sétált tovább, mintha mi sem történt volna.

Persze érdemes hozzátenni, hogy az R&B ifjú csillagának van már tapasztalata az ilyesmiben, áprilisban ugyanis talán még a mostaninál is emlékezetesebbet sikerült produkálnia, amikor Marseille-ben kis híján szó szerint orra esett francia rajongói szeme láttára.

Augusztus végéig úton lesz

Rihanna 2010. április 16-án a belgiumi Antwerpen városában nyitotta meg harmadik turnéját, amely a tervek szerint Európa, Ázsia és Észak-Amerika körbeutazása után egy syracuse-i fellépéssel zárul augusztus 28-án.

Nem indult szerencsésen koncertsorozata, ugyanis néhány nappal az első fellépés után Zürichben megsérült a bordája, ami miatt kórházba került.

A vizsgálatok azonban kiderítették, hogy nem történt nagyobb baja, másnap pedig már fel is lépett Lyonban.

Ezt is szeretjük