Nem csak a hangja nyerő! Rihanna mélyen kivágott ruhában hódított a díjkiosztón
Rihanna az American Music Awards gálán is odatette magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság a díjkiosztók egyszersmind divatbemutatóként is funkcionálnak, csak éppen a dögös, esetenként vicces szereléseket nem modellek, hanem a sztárvilág krémje viseli.

Nem volt ez másként a november 22-én megrendezett American Music Awards gálán sem, ahol az énekesnők, színésznők és tévés celebek egymást túllicitálva igyekeztek magukra irányítani a fotósok figyelmét.

Szexisek vagy kínosak

Rihanna például nemcsak göndörré varázsolt vörös tincseivel hódított, hanem a haja színéhez tökéletesen passzoló csipkeruhával is.

A rafinált Eli Saab estélyi ugyanis vajmi keveset takart a 21 éves énekesnő bájaiból. Nem beszélve a ruha mély hátsó kivágásáról, ami látni engedte csupasz hátát is.

Természetesen nem ő volt az egyetlen, aki hódításhoz öltözött: az alig 18 éves Miley Cyrus például egy hófehér ruhakölteményben vonult be a vörös szőnyegre.

Bár a rövidke Marchesa alkalmi valóban remekül állt neki, a hozzá megálmodott hosszú uszállyal már nem nagyon tudott mit kezdeni a Disney üdvöskéje, magas sarkúja rendre beleakadt a fodrozódó anyagba.

Húsz kategóriában osztottak díjakat

A nemrég házasodott Katy Perry viszont saját magához képest meglehetősen visszafogottnak tűnt a neves zenei rendezvényen: semmi plasztik, semmi durva smink: elegáns Badgley Mischka ruhájában egyszerűen maga volt a tökély.

Helyette viszont Kesha volt az, aki futurisztikus kinézetével alaposan ráijesztett a megjelentekre. Nem elég, hogy haját idétlen kakastaréjba rendezték, de a VHS-szalagokkal díszített ruha is csak az őrültebbek tetszését nyerte el - nem beszélve a 23 éves énekesnő bizarr sminkjéről.

A zenei gálán egyébként húsz kategóriában hirdettek nyerteseket: a lányos arcú, 16 éves Justin Bieber négy díjat is hazavihetett - egyebek közt ő lett az év felfedezettje -, Rihannát választották kedvenc soul- és r&b előadónak, míg Lady GaGa a női pop-rock kategóriában győzedelmeskedett.

Ezt is szeretjük