Ez tényleg zavarba ejtő! Nem sokat bízott a képzeletre Rihanna ruhája
Rihanna is tiszteletét tette hétfőn este a divatvilág fontos eseményén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. május 2-án, hétfőn tartották meg a The Met Costume Institute Gala nevezetű rendezvényt, ami a nemzetközi divatvilág egyik legfontosabb eseménye.

Nem meglepő tehát, hogy szupersztárok egész serege képviseltette magát a New York-i Metropolitan Múzeumban, ahol ebből adódóan nem volt hiány fényűzésből.

Lélegzetelállítóan néztek ki

A gála két legelbűvölőbb híressége kétségkívül Beyoncé és Rihanna volt, akik úgy tündököltek szemkápráztatóan elegáns ruháikban, mint még soha.

A 23 éves Rihanna egy Stella McCartney által tervezett lélegzetelállító ruhát viselt, amit egy Christian Louboutin kivételes munkáját dicsérő cipővel egészített ki.

Első pillantásra visszafogottnak tűnhetett a barbadosi szépség ruhakölteménye, ám valójában nem sokat bízott a fantáziára, és bizony ki is fogott rajta az este folyamán.

Amint ugyanis lehajolt, hogy megigazgassa szoknyáját, bárki megcsodálhatta fenekét és combját - a fotósok pedig rögtön megörökítették a váratlan pillanatot!

Alexander McQueen emlékének ajánlott az estét

Beyoncé - kolléganőjével ellentétben - csinos dekoltázsán kívül nem sokat mutatott bájaiból, ami talán annak tudható be, hogy elkísérte férje, Jay-Z is.

Rajta kívül mások is magukkal hozták párjaikat: Miranda Kerr néhány héttel a szülés után büszkén pózolt férje, Orlando Bloom oldalán, Fergie-t is elkísérte Josh Duhamel, Jessica Alba pedig Cash Warrennel érkezett.

Rajtuk kívül felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyien tündököltek még a tragikusan fiatalon öngyilkosságot elkövetett divattervező, Alexander McQueen emlékének ajánlott ceremónián.

Eljött többek között Jennifer Lopez, Nicole Richie, Gisele Bundchen, Kristen Stewart, Sarah Jessica Parker, Renée Zellweger, Madonna és Demi Moore, sőt, még olyan legendák is, mint Mick Jagger és Paul McCartney.

Ezt is szeretjük