Nicole Richie végre bemutatta babáját!
Sorban mutatják meg gyermekeiket a kismamák: most Nicole Richie-n a sor, akinek kislánya egyből egy magazin címoldalán kezdett!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sorozatos botrányairól, anorexiájáról és ittas ámokfutásairól ismert Richie tavaly júliusban jelentette be, hogy gyereket vár barátjától, a rocksztár Joel Maddentől. A szőke celeb már évek óta együtt él a Good Charlotte együttes énekesével, de oltár elé még nem álltak – bár állításuk szerint ezt a közeljövőben mindenképp megteszik.

Kattints a képre, hogy megnézd Richie-t babájával! (Fotó: People)

A kis Harlow Winter Kate Madden végül január 11-én jött világra, egy nappal Christina Aguilera fia előtt, ráadásul ugyanabban a kórházban. A szülés rendkívül simán zajlott le:

- Szerencsés voltam, minden komplikációt elkerültünk. Nem lehetett több a vajúdás 10 percnél, és már kint is volt a pici – mondta Richie a People magazinnak, mely címlapján hozta Harlow első képét. A kislány fotójáért állítólag egymillió dollárt pengetett ki a lap.

Kokain és heroin helyett a baba az új drog

Lionel Richie nevelt lánya interjújában elmondta: az anyaság teljesen megváltoztatta, pedig ő még a hollywoodi partihercegnők körében is hírhedten züllött életvitelt folytatott. Saját bevallása szerint a füvet már 13 évesen kipróbálta, 2 évvel később a kokainra, 4 év múlva a heroinra szokott rá. A kemény drogokról még időben leszokott, de közlekedési kihágásainak sora börtönbe juttatta: ittas és kábítószeres vezetésért egy rapid 82 perces büntetést kellett leülnie, majd másfél éves elvonóprogramon vett részt.

- Az anyaság más emberré tett. Néha visszagondolok a bulizós évekre, és azt gondolom: nagyon nagy partik voltak! De végtére is az anyaság is nagy buli, persze egészen másként – mondta.

A kislány nevét a szülők két nagy kedvence után kapta:
- Imádom a színésznő Jean Harlow-t, Nicole pedig a modell Shalom Harlow-ért van oda, így adódott, hogy mi legyen a baba neve. Nagyon jól cseng, szinte klasszikus hangzású a név – mondta a büszke apa, Joel Madden.

Ezt is szeretjük