Csak árnyéka önmagának a dögös Christina Ricci

Megdöbbentő fotókkal

Még 30 éves sincs, de számtalan formában láthattuk már a Christina Riccit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyünk őszinték: Christina Ricci még jóindulattal sem tartozik a klasszikus szépségek közé. Lehet érdekesnek nevezni az arcát, vagy karakteresnek, esetenként bizarrnak is, de gyönyörűnek maximum akkor, amikor gondos kezek és egy kis retusálás igazítanak rajta ezt-azt.


2003-ban dús idomok, 2008-ban csont és bőr

Persze ez a tény nem kisebbíti a 28 éves sztár színészi tálentumát, sőt, az is megkockáztatható, hogy éppen mindenen átsugárzó tehetsége és valami megmagyarázhatatlan erotikus kisugárzás teheti őt egyesek számára ellenállhatatlanul vonzóvá.

Mert hogy van érzéke a karakterformáláshoz, az nem kétséges: nem véletlenül jelölték már számos díjra különböző filmszerepeiért, többek között a Golden Globe várományosa is volt 1998-ban a Nem ér a nemem című vígjátékért, melyben buja tinilányt játszott.

Harc a kilókkal

Amennyire szikrázó és magabiztos a mozikban, annyira bizonytalan a magánéletben – már ami a súlyát illeti.

Hol nőiesen telt idomokkal lejt végig a kifutón, hol alig látszódik ki ruhája alól karcsú, már-már vézna alakja.

Vonalait oly megszállottan próbálja kordában tartani, hogy étkezési zavarokkal is küszködött korábban.

- Az, hogy anorexiás lettem, nagymértékben annak volt köszönhető, hogy viszonylag korán kifejlődtek nőies idomaim, de nem voltam még kész a szexualitásra. Egyszerűen gyerek akartam maradni, mert minden siker, és minden jó, ami számomra fontos volt, akkor ért, amikor még gyerek voltam – vallotta.

Azt is hozzátette, hogy ő sem tudta kivonni magát Hollywood íratlan szabálya alól, mely szerint a színésznőknek karcsúknak kell lenniük. Így aztán előfordult, hogy teljesen lemondott a szénhidrátok fogyasztásáról, és napi 10 km-t futott, melynek eredményeképpen lefogyott 44 kg-ra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Véleménye szerint végül sikerült legyőznie az anorexiát, bár a néhány napja készült képet elnézve egy kis hízókúra sem árthatna a jelenleg a Speed Racer – Totál turbó című akciófilmben látható színésznőnek.

Ezt is szeretjük