Részeg sztárok leleplező fotói
Bizony, a hírességek is gyakran felöntenek a garatra, de őket, vesztükre, többen fényképezőgéppel követik.

Dia

 	Guy Ritchie 	A brit kultrendezőt nem egy alkalommal örökítették meg részegen, ami nem is olyan meglepő, hiszen saját kocsmája van Londonban, melynek Punch Bowl a neve.

Guy Ritchie

A brit kultrendezőt nem egy alkalommal örökítették meg részegen, ami nem is olyan meglepő, hiszen saját kocsmája van Londonban, melynek Punch Bowl a neve.

Dia

 	Sienna Miller 	A gyönyörű színésznőre nem igazán jellemző az önpusztító életmód, ám azért neki is sikerült úgy berúgnia, hogy sofőrje nélkül talán haza sem talált volna a londoni Groucho Clubból. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Kivirult a szakítás óta! Sienna Miller áttetsző csipkeruhában ment a gálára »

Sienna Miller

A gyönyörű színésznőre nem igazán jellemző az önpusztító életmód, ám azért neki is sikerült úgy berúgnia, hogy sofőrje nélkül talán haza sem talált volna a londoni Groucho Clubból.

Kapcsolódó cikk:
Kivirult a szakítás óta! Sienna Miller áttetsző csipkeruhában ment a gálára »

Dia

 	David Hasselhoff 	A világhírű sorozatsztárról mindenki tudja, hogy évek óta hiába küzd függőségével. Ennek tudható be, hogy Hoffot az elmúlt évek során már számtalan alkalommal szállították kórházba alkoholmérgezéssel. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Teltkarcsú bombázókká értek David Hasselhoff lányai »

David Hasselhoff

A világhírű sorozatsztárról mindenki tudja, hogy évek óta hiába küzd függőségével. Ennek tudható be, hogy Hoffot az elmúlt évek során már számtalan alkalommal szállították kórházba alkoholmérgezéssel.

Kapcsolódó cikk:
Teltkarcsú bombázókká értek David Hasselhoff lányai »

Dia

 	Jessica Simpson 	Az amerikai énekes-színésznő sosem vetette meg a féktelen bulikat és részegeskedést. Ezt azonban egyre kevésbé tolerálta egykori pasija, Tony Romo, akinél 2009 júliusában telt be a pohár, és Jessica születésnapja előtt egyetlen nappal szakított kedvesével. 	Kapcsolódó cikk: 	Mitől kerekedik valójában a pocakja? Ez a pletyka járja a terhes színésznőről »

Jessica Simpson

Az amerikai énekes-színésznő sosem vetette meg a féktelen bulikat és részegeskedést. Ezt azonban egyre kevésbé tolerálta egykori pasija, Tony Romo, akinél 2009 júliusában telt be a pohár, és Jessica születésnapja előtt egyetlen nappal szakított kedvesével.
Kapcsolódó cikk:
Mitől kerekedik valójában a pocakja? Ez a pletyka járja a terhes színésznőről »

Dia

 	Simon Cowell 	Az ismert brit tévés producer sosem tagadta, hogy botoxoltat, mint ahogyan azt sem titkolja, hogy előszeretettel mártózik meg az éjszakai életben. Ez a kép a londoni Dorchester Hotel bejáratánál készült róla, ahová holtrészegen ment ki rágyújtani.

Simon Cowell

Az ismert brit tévés producer sosem tagadta, hogy botoxoltat, mint ahogyan azt sem titkolja, hogy előszeretettel mártózik meg az éjszakai életben. Ez a kép a londoni Dorchester Hotel bejáratánál készült róla, ahová holtrészegen ment ki rágyújtani.

Dia

 	Courtney Love 	Kurt Cobain özvegye Hollywood egyik legellentmondásosabb híressége. Ez a fotó 2009 februárjában készült róla, amint meglehetősen szétcsapva lépett ki a Groucho Clubból. Pályafutása során Love-nak nemcsak az alkohollal, de a drogokkal és a gyógyszerekkel is alaposan meggyűlt már néhányszor a baja.

Courtney Love

Kurt Cobain özvegye Hollywood egyik legellentmondásosabb híressége. Ez a fotó 2009 februárjában készült róla, amint meglehetősen szétcsapva lépett ki a Groucho Clubból. Pályafutása során Love-nak nemcsak az alkohollal, de a drogokkal és a gyógyszerekkel is alaposan meggyűlt már néhányszor a baja.

Dia

 	Brad Pitt 	A népszerű amerikai színészt a Becstelen brigantyk berlini díszbemutatója utáni partin fotózták meglehetősen ittasan. Pitt hajnalig nyakalta a sört, annak ellenére, hogy korábban azt nyilatkozta, apai teendői miatt nála hat órakor vége a bulinak. De néha ő is kirúghat a hámból. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Brad Pitt »

Brad Pitt

A népszerű amerikai színészt a Becstelen brigantyk berlini díszbemutatója utáni partin fotózták meglehetősen ittasan. Pitt hajnalig nyakalta a sört, annak ellenére, hogy korábban azt nyilatkozta, apai teendői miatt nála hat órakor vége a bulinak. De néha ő is kirúghat a hámból.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Brad Pitt »

Dia

 	Mischa Barton 	A piálás mindig buliként indul, de a züllött életmód könnyen tönkre is teheti a sztárok életét. A brit színésznőt 2009 júliusában szállították a pszichiátriára, habár ő azt nyilatkozta, hogy csak egy rosszul sikerült foghúzás miatt került kórházba. 	 	Kapcsolódó cikk: 	 20 kiló mínusz! Rég volt ilyen dögös Mischa Barton »

Mischa Barton

A piálás mindig buliként indul, de a züllött életmód könnyen tönkre is teheti a sztárok életét. A brit színésznőt 2009 júliusában szállították a pszichiátriára, habár ő azt nyilatkozta, hogy csak egy rosszul sikerült foghúzás miatt került kórházba.

Kapcsolódó cikk:
20 kiló mínusz! Rég volt ilyen dögös Mischa Barton »

Dia

 	Christina Aguilera 	A világhírű popsztár a The Room nevezetű nightclubban öntött fel jócskán a garatra. Aguilerának sikerült olyannyira túlzásba vinnie a mulatozást, hogy alig állt a saját lábán, és még a rúzsa is elkenődött. 	Kapcsolódó képes kvíz: 	Mint két tojás! Christina Aguilerát összetévesztették a hasonmásával » 	 

Christina Aguilera

A világhírű popsztár a The Room nevezetű nightclubban öntött fel jócskán a garatra. Aguilerának sikerült olyannyira túlzásba vinnie a mulatozást, hogy alig állt a saját lábán, és még a rúzsa is elkenődött.

Kapcsolódó képes kvíz:
Mint két tojás! Christina Aguilerát összetévesztették a hasonmásával »
 

Dia

 	Kourtney Kardashian 	Kim Kardashian húga 2009 júniusában a My House nevezetű nightclubban bulizott, ám a sok alkohol végül  győzedelmeskedett: a fiatal celebmacát úgy kellett kézenfogva kivezetni a szórakozóhelyről.

Kourtney Kardashian

Kim Kardashian húga 2009 júniusában a My House nevezetű nightclubban bulizott, ám a sok alkohol végül  győzedelmeskedett: a fiatal celebmacát úgy kellett kézenfogva kivezetni a szórakozóhelyről.

Dia

 	Lady GaGa 	Az amerikai énekesnő nevéhez sok botrány fűződik, ezek közül az egyik legemlékezetesebb, amikor a 2009-es MTV Video Music Awards díjkisztó gálája során a sárga földig leitta magát. Minden oka megvolt az ünneplésre, hiszen abban az évben kilenc jelölésből hármat is díjra tudott váltani. 	 	Kapcsolódó címke: 	Lady GaGa »

Lady GaGa

Az amerikai énekesnő nevéhez sok botrány fűződik, ezek közül az egyik legemlékezetesebb, amikor a 2009-es MTV Video Music Awards díjkisztó gálája során a sárga földig leitta magát. Minden oka megvolt az ünneplésre, hiszen abban az évben kilenc jelölésből hármat is díjra tudott váltani.

Kapcsolódó címke:
Lady GaGa »

Dia

 	Kirsten Dunst 	A népszerű amerikai színésznő sikerei ellenére túlságosan is az ital megszállottja lett. 2008 elején ezért elvonóra vonult, habár akkor azt állította, hogy csak a depressziója miatt döntött úgy, hogy a Utah államban található Cirque Lodge nevű rehabilitációs intézmény lakója lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Fejébe szállt az ital! Kínosan sokat mutatott magából a fiatal színésznő »

Kirsten Dunst

A népszerű amerikai színésznő sikerei ellenére túlságosan is az ital megszállottja lett. 2008 elején ezért elvonóra vonult, habár akkor azt állította, hogy csak a depressziója miatt döntött úgy, hogy a Utah államban található Cirque Lodge nevű rehabilitációs intézmény lakója lesz.
Kapcsolódó cikk:
Fejébe szállt az ital! Kínosan sokat mutatott magából a fiatal színésznő »

Dia

	Mickey Rourke	Az amerikai színész sosem visszafogottságáról volt híres. A részeg Rourke egyik bulija után a lesifotósokat egy rózsa felfalásával szórakoztatta.

Mickey Rourke

Az amerikai színész sosem visszafogottságáról volt híres. A részeg Rourke egyik bulija után a lesifotósokat egy rózsa felfalásával szórakoztatta.

Dia

 	Janice Dickinson 	A világhírű szupermodellt lencsevégre kapták, miután meglehetősen elázva hagyta el a Nobu éttermet. A pasifaló Dickinson nem nagyon zavartatta magát, és bódultan is örömmel illegette magát a fotósok előtt.

Janice Dickinson

A világhírű szupermodellt lencsevégre kapták, miután meglehetősen elázva hagyta el a Nobu éttermet. A pasifaló Dickinson nem nagyon zavartatta magát, és bódultan is örömmel illegette magát a fotósok előtt.

Dia

 	Lily Allen 	A népszerű brit énekesnőről köztudott, hogy nem veti meg az alkoholt és a drogokat. Allen több alkalommal itta már magát ájultra, mint ahogyan akkor is, amikor kilépett a Whiskey Mist nevű szórakozóhelyről. Remélhetőleg visszafogottabb, mióta 2011 novemberében világra jött kislánya. 	Kapcsolódó cikk: 	Titokban férjhez ment az ismert énekesnő » 	 

Lily Allen

A népszerű brit énekesnőről köztudott, hogy nem veti meg az alkoholt és a drogokat. Allen több alkalommal itta már magát ájultra, mint ahogyan akkor is, amikor kilépett a Whiskey Mist nevű szórakozóhelyről. Remélhetőleg visszafogottabb, mióta 2011 novemberében világra jött kislánya.

Kapcsolódó cikk:
Titokban férjhez ment az ismert énekesnő »
 

Dia

 	Michael Fassbender 	Michael Fassbender ír színész filmje, A Dangerous Method londoni premierje után úgy felöntött a garatra, hogy háton kellett kicipelni a GQ parti helyszínéről. 	Kapcsolódó cikk: 	Kidobták a bemutatóról! Részegen randalírozott az ismert színész »

Michael Fassbender

Michael Fassbender ír színész filmje, A Dangerous Method londoni premierje után úgy felöntött a garatra, hogy háton kellett kicipelni a GQ parti helyszínéről.

Kapcsolódó cikk:
Kidobták a bemutatóról! Részegen randalírozott az ismert színész »

Dia

	P. Diddy	P. Diddy az egyik legismertebb rapper és énekes, aki zenei producerként is tevékenykedik gyakran vesz részt fergeteges bulikon, illetve maga is rendez hatalmas partikat, ahol igencsak a pohár fenekére szokott nézni, sőt, néha pohárra sincs szüksége.

P. Diddy

P. Diddy az egyik legismertebb rapper és énekes, aki zenei producerként is tevékenykedik gyakran vesz részt fergeteges bulikon, illetve maga is rendez hatalmas partikat, ahol igencsak a pohár fenekére szokott nézni, sőt, néha pohárra sincs szüksége.

Dia


            	Goldie Hawn
            	Goldie Hawn hajnali fél ötkor igencsak összecsúszva távozott a nőnapkor tartott, Annabels elnevezésű jótékonysági gáláról.

Goldie Hawn

Goldie Hawn hajnali fél ötkor igencsak összecsúszva távozott a nőnapkor tartott, Annabels elnevezésű jótékonysági gáláról.

Ezt is szeretjük
Fotó: