Ijesztő fotók! Két lábon járó csontváz lett Renée Zellwegerből
A csontsovány Renée Zellwegerben már lehetetlen felismerni az egykor duci Bridget Jones megformálóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárok közül sokan bármit hajlandóak megtenni azért, hogy hitelesen formáljanak meg egy-egy filmbeli karaktert: Robert De Niro például iszonyatosan elhízott a Dühöngő bikában, míg Christian Bale pálcikaemberré koplalta magát A gépészben.

2001-ben a Bridget Jones naplója című film kedvéért Renée Zellweger is bevállalta, hogy felszedjen nem kevés felesleges kilót, megpróbáltatásait azonban bőkezűen honorálták: 15 millió dolláros gázsija mellé minden egyes felszedett kiló után busás prémiumot kapott!

Bevállalta az elhízást

A népszerű romantikus komédia kedvéért a 41 éves amerikai színésznő közel tíz kilót, a 2004-es folytatás miatt pedig csaknem 15 kilót hízott, ami rendesen meg is látszott rajta.

Zellweger azonban a legújabb fényképek tanúsága szerint nem is lehetne messzebb akkori önmagától.

A világ legjobban megfizetett színésznői között számon tartott sztárt néhány napja egy szépségápolási szalonból kifelé jövet kapták lencsevégre, minek során Zellweger ijesztően soványnak tűnt, az összhatás pedig több volt, mint aggasztó.

Szigorú edzés és diéta

Ennek persze megvannak az okai.

Hiszen a gyönyörű szőke színésznő rendkívül szigorú edzéstervet követ, a könyörtelen diétáról nem is beszélve, amely szintén nagy szerepet játszik abban, hogy Zellweger mostanra szó szerint már csak árnyéka egykori önmagának.

A híresség ráadásul olyan komolyan veszi az egészséges életmódot, hogy a beszámolók szerint még akkor sem hagyta ki a joggingolást, amikor kedvesével, Bradley Cooperrel - akivel 2009 óta él párkapcsolatban - Párizsban vakációzott.

Ezt is szeretjük