Véznábbra már nem is fogyhatna Renée Zellweger

Girhes fotók

Bár a harmadik Bridget Jones-filmre híznia kellene, a szőke színésznő olyan sovány, mint még soha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger nevét a világ akkor jegyezte meg amúgy istenigazából, amikor nyuszirucijában beriszálta magát a mozivászonra a Bridget Jones naplója egyik felejthetetlen jelenetében.

Egyszer husi, másszor csonti

Persze nem ez volt az első filmje - a nézők láthatták már a Jerry McGuire-ben Tom Cruise, az Én és én meg az Irénben pedig Jim Carrey oldalán -, mégis 2001-től datálódik a színésznő sztársága.

Túlzásba vitte a fogyókúrát

Hirtelen tele lett a világ Zellweger-rajongókkal, és az olvasók megismerhették történetét, miként is lett a texasi karcsú lányból brit akcentussal bíró, husi Bridget.

Kétségtelen, a filmsiker és a három évvel későbbi folytatás az alapul szolgáló regény írónőjéből, Helen Fieldingből milliomost csinált - Renée Zellwegerből viszont súlyproblémákkal küzdő sztár lett.

Jobban áll neki a duciság

A színésznő ugyanis a szerep kedvéért mindannyiszor magára pakolt vagy 15 kiló túlsúlyt, hogy utána legalább húsztól szabaduljon meg.

Az eredmény: most, negyvenéves korára Zellweger úgy fest, mint egy két lábon járó, csinosan felöltözött csontváz, amit egy erősebb szél akár fel is kapna a levegőbe.

És hiába tudható hivatalosan is 2009 júliusa óta, hogy hamarosan belevágnak a még mindig molett Bridget Jones újabb kalandjaiba, a sztár egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki két levél salátánál többet eszik egy nap.

Mindenesetre pasiját, a Másnaposokból ismert Bradley Coopert valószínűleg nem nagyon zavarja, hogy kedvese szinte csak csont és bőr. Állítólag nagy a szerelem köztük, nemrég Spanyolországban nyaraltak. A 34 éves férfi csak úgy áradozott Zellwegerről, aki szerinte boldog és tökéletesen érzi magát a bőrében.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hát, azért egy pár kiló plusztól csak nem dőlne össze a világ - vagy Bridget Jones a harmadik részben anorexiával küszködik majd?

Ezt is szeretjük