Így feszített a strandon a fiatal Elvis Presley! Visítoztak érte a lányok

Nézd meg!

Így néztek ki a régi idők legjóképűbb szívtiprói a strandon.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány évtizeddel ezelőtt körülöttük forgott a világ. Imádták őket a nők, folyton cserélődtek a barátnőik és a feleségeik, nagykanállal falták az élet gyönyöreit.

Elvis Presley, a rock and roll királya talán a legnagyobb volt a szívtiprók között.
Gyűlölt egyedül lenni, és hála rajongótáborának, nem is kellett. Nem akarta lekötni magát, élvezni akarta a sztárság nyújtotta lehetőségeket.

Feleségét, Priscillát is csak a menedzsere unszolására vette feleségül 1967-ben, annak ellenére, hogy már 1958-ban megismerte a lányt, akinek a szépsége első látásra elbűvölte. Amint nagykorú lett, Priscilla azonnal hozzá is költözött a királyhoz. Nem sokkal házasságkötésük után született meg Lisa-Marie, Elvis egyetlen gyermeke.

Sajnos a kapcsolatuk ezután megromlott, néhány évvel később el is váltak, Elvis esetében pedig egyenes út vezetett a drogok világához. Habár utolsó éveiben tönkretette magát, és rettentően is elhízott, haláláig szexszimbólumnak számított.

Nézd meg fürdőruhában a legendát, valamint a többi egykori szívtiprót is!

Legendás szívtiprók és utódaik

Régen még értük rajongtak a nők, most pedig már felnőtt férfiak a fiaik vagy éppen az unokáik. A most következő képpárokon olyan sztárutódokat mutatunk be, akik elképesztően hasonlítanak híres felmenőjükhöz, nézd meg őket!

Ezt is szeretjük