A sminkjét is leitta magáról a bájos Reese Witherspoon
Reese Witherspoon szerelmével bulizta át az éjszakát, részegsége miatt pedig a lesifotósok sem zavarták.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Reese Witherspoont és párját, Jake Gyllenhaalt a hétvégén örökítették meg a lesifotósok, aminek a fényképek tanúsága szerint nem igazán örült a sztárpár.


A paparazzik főleg Gyllenhaalt idegesítették fel: hadonászó mozdulataival és mérges tekintetével egyértelműen kinyilvánította, hogy elege van a rájuk hiénaként leselkedő fotósokból.

Vele szemben Witherspoont nem igazán érdekelte az egész felhajtás, hiszen a 33 éves amerikai színésznő előbb bódultan hajtotta le fejét gépkocsijukban, majd unottan bámult az őket megszállottan fotózó paparazzikra.

A jelek szerint meglehetősen kemény éjszaka lehetett mögöttük, minek során nem kevés italt fogyaszthattak el. Witherspoon ugyanis kifejezetten részegnek tűnt.

Nem éppen a legjobb formájában fotózták le

Az átmulatott este jócskán meg is látszott fáradt és smink nélküli arcán, ami korántsem festett olyan elbűvölően, mint azt megszokhattuk a vásznon vagy a magazinok címlapjain.

Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a sztárok is csak emberek, akikre ugyanolyan hatást gyakorol az alkohol, mint bárki másra.

Szépségápolási szerek nélkül pedig ők sem olyan bombázók, mint amikor a stylistok hosszú órák megfeszített munkája árán kicsinosítják őket.

Witherspoon 2007-ben került közelebbi viszonyba Gyllenhaallal, akivel a Kiadatás című politikai thrillerben szerepelt együtt. Habár jó ideje pletykáltak már arról, hogy titokban járnak, a film premierjén még következetesen tagadták ezt.

Ám miután Witherspoon Ryan Phillippe-től való válását a bíróság 2007 októberében véglegesítette, sokkal nyíltabban kezelték kapcsolatukat. Tavaly ősszel pedig a GQ magazinnak közösen adott interjúban vallottak először szerelmükről.

Ezt is szeretjük