Reese Witherspoon élete képekben
Reese Witherspoon cuki kislányból csinos fiatal nővé, majd dögös anyukává érett.

Dia

 	Bűbájos kislány volt 	Az 1976-os születésű Reese Witherspoon már kislánykorában tündöklő szépség volt, így nem csoda, hogy hamar belecsöppent a modellkedés világába, ahonnan egyenes út vezetett a színészetig. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Reese Witherspoon »

Bűbájos kislány volt

Az 1976-os születésű Reese Witherspoon már kislánykorában tündöklő szépség volt, így nem csoda, hogy hamar belecsöppent a modellkedés világába, ahonnan egyenes út vezetett a színészetig.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Reese Witherspoon »

Dia

 	Fiatalon ment férjhez 	Egy szülinapi bulin ismerte meg első férjét, Ryan Phillippe-et, akivel a Kegyetlen játékokban együtt is játszottak. Két közös gyerekük ellenére 2006-ban elváltak.

Fiatalon ment férjhez

Egy szülinapi bulin ismerte meg első férjét, Ryan Phillippe-et, akivel a Kegyetlen játékokban együtt is játszottak. Két közös gyerekük ellenére 2006-ban elváltak.

Dia

 	Kétgyerekes anyuka 	Dr. Szöszi megformálója fiatalon lett anya: kislánya, Ava - aki mamája kiköpött mása - 1999-ben született, míg Deacon 2003-ban látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Kivirult a házasságtól! Reese Witherspoon anyaként is igazán szexi »

Kétgyerekes anyuka

Dr. Szöszi megformálója fiatalon lett anya: kislánya, Ava - aki mamája kiköpött mása - 1999-ben született, míg Deacon 2003-ban látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Kivirult a házasságtól! Reese Witherspoon anyaként is igazán szexi »

Dia

 	Jake Gylenhaallal járt 	Válása után Jake Gylenhaallal kezdett járni - a jóképű színészt a gyerekek is nagyon megkedvelték -, ám 2009-ben, két év után szakítottak. Állítólag Jake sérelmezte, hogy a színésznő nem tölt vele elég időt.

Jake Gylenhaallal járt

Válása után Jake Gylenhaallal kezdett járni - a jóképű színészt a gyerekek is nagyon megkedvelték -, ám 2009-ben, két év után szakítottak. Állítólag Jake sérelmezte, hogy a színésznő nem tölt vele elég időt.

Dia

 	Rendszeresen sportol 	Bár láttuk már dundin is, az utóbbi években remek formában van, ezt a rendszeres futásnak is köszönheti, amit állítása szerint nagyon megkedvelt. 	Kapcsolódó cikk: 	Bevállalta! Reese Witherspoon rövid sortban sem szégyelli húsos combjait »

Rendszeresen sportol

Bár láttuk már dundin is, az utóbbi években remek formában van, ezt a rendszeres futásnak is köszönheti, amit állítása szerint nagyon megkedvelt.

Kapcsolódó cikk:
Bevállalta! Reese Witherspoon rövid sortban sem szégyelli húsos combjait »

Dia

 	Az Avon arca 	Reese Witherspoon 2007-ben lett az Avon arca, lelkesedése pedig azóta is töretlen, a termékek népszerűsítése mellett a jótékonysági kampányokon is rendszeresen részt vesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Levetkőzte gátlásait! Reese Witherspoon minden eddiginél többet mutatott magából »

Az Avon arca

Reese Witherspoon 2007-ben lett az Avon arca, lelkesedése pedig azóta is töretlen, a termékek népszerűsítése mellett a jótékonysági kampányokon is rendszeresen részt vesz.

Kapcsolódó cikk:
Levetkőzte gátlásait! Reese Witherspoon minden eddiginél többet mutatott magából »

Dia

 	Újra férjhez ment 	2010 februárjában kezdett találkozgatni a magyar származású Jim Toth-tal, akivel 2011 márciusában össze is házasodtak. 	Kapcsolódó cikk: 	Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő »

Újra férjhez ment

2010 februárjában kezdett találkozgatni a magyar származású Jim Toth-tal, akivel 2011 márciusában össze is házasodtak.

Kapcsolódó cikk:
Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő »

Ezt is szeretjük
Fotó: