Reese Witherspoon válik: 12 évig voltak együtt magyar származású férjével

Reese Witherspoon és a magyar származású Jim Toth 2011-ben esküdtek meg, közös fiuk egy évvel ezután született.

Reese Witherspoon válik
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt Reese Witherspoon az Instagram-oldalán: magyar származású férjével úgy döntöttek, elválnak.

Nem túlzás azt állítani, a mostani a válások hete. A hazai sztárpalettán két híresség jelentette be, hogy felbontják a házasságukat, a hét vége előtt pedig a világhírű színésznő is így tett.

Reese Witherspoon válik

"Van néhány magánjellegű hírünk, amelyet meg kell osztanunk…” - kezdődött baljósan a hivatalos közlemény.

"Nagy körültekintéssel és megfontolással hoztuk meg a mérhetetlenül nehéz döntést, elválunk. Annyi boldog év van a hátunk mögött, amelyet együtt éltünk meg, élveztünk. A jövőbe is kölcsönös, mély szeretettel, kedvességgel és tisztelettel lépünk mindarra tekintve, amit együtt hoztunk létre. Most a legfontosabb számunkra, hogy a fiunk, a családunk nyugodt körülmények között lépjen ebbe az új fejezetbe” - fogalmazott.

reese
Fotó: Kevin Mazur/VF20 / Getty Images Hungary

A bejegyzést azzal zárta, sosem könnyűek az ehhez hasonló helyzetek, így nagyra értékelik, ha mindenki tiszteletben tartja a családjuk privát szféráját az elkövetkezendő időszakban.

Reese Witherspoon és a magyar származású Jim Toth 2010-ben találkoztak, és már első látásra egymásba szerettek. Egy évvel később egy kaliforniai birtokon megtartották az esküvőjüket, 2012-ben pedig megszületett fiuk, akit Tennessee-nek kereszteltek el.

Nézd meg Reese Witherspoon lányát!

Reese Witherspoonra és lányára, Ava Phillippe-re sokan rácsodálkoznak, ugyanis úgy néznek ki, mintha ikertestvérek lennének. Közös fotóik mindig nagy sikert aratnak a közösségi médiában.

Reese Witherspoon cuki kislánya gyönyörű nővé érett: a 22 éves Ava az anyja ikertestvére is lehetne

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük