Reese Witherspoon le sem tagadhatná 73 éves édesanyját: nagyon hasonlít Bettyre

Reese Witherspoon édesanyja 73 éves lett.

GettyImages-1232535110
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rajongók általában kíváncsiak a hírességek szüleire is, hiszen érdekli őket, hogy kedvenceik kiktől örökölték a vonásaikat. 

Reese Witherspoon esetében nem nehéz eldönteni, kire ütött, legfrissebb Instagram-képei alapján egyértelmű, hogy az édesanyjától örökölte szépségét. A szemeik és a mosolyuk is ugyanaz.

Így fest Reese Witherspoon édesanyja

Augusztus 18-án ünnepelte édesanyja, Betty Reese a 73. születésnapját, ennek alkalmából több felvételt megosztott a bájos asszonyról. Közös képeiken le sem tagadhatnák egymást, nagyon aranyosan festenek együtt. A génjeik nagyon erősek lehetnek, ugyanis Reese és lánya, Ava olyanok, mintha ikertestvérek lennének.

2
Fotó: Instagram/Reese Witherspoon

A mindig vidám színésznő gyönyörű gondolatokat osztott meg édesanyjáról a közösségi oldalán.

- Szerencsésnek érzem magam, hogy az életem része az öröme, a boldogsága és a bölcsessége. Mindig azt mondta nekem, hogy merjek nagyot álmodni, nevessek mindennap, és amikor csak tehetem, legyek kreatív, örüljek minden virágnak, amit látok, és segítsek másoknak. Ő törölte le a könnyeimet, és drukkolt minden sikeremnél. Annak ellenére, hogy szerintem sosem fogom eléggé kifejezni, mennyire szeretem, de próbálom a legjobbat kihozni magamból mindennap. Szeretlek, anyu - fogalmazta.

A színésznő 1976 márciusában jött a világra, ekkor édesapja, John Draper Witherspoon még az orvosi egyetem hallgatója volt, később fül-orr-gégészként praktizált 2012-ig.

1
Fotó: Instagram/Reese Witherspoon

Édesanyja három diplomát szerzett, gyermekápoló lett, de a doktori címét is megszerezte. A Vanderbilt Egyetem ápoló professzoraként dolgozott. A szülei 1996-ban különváltak, de hivatalosan sosem adták be a válópert, így a törvény szerint még mindig házasságban élnek.

Amikor a színésznő megszületett, élete első öt évét Németországban töltötték, ugyanis édesapja akkor még a katonaságnál szolgált orvosként. Később Nashville-be költöztek, Reese lényegében ott nőtt fel. Egy idősebb testvére van, aki a John nevet kapta. 

Sztárok és magyar származású párjaik

Képes összeállításunkban olyan világsztárokat mutatunk, akiket magyar származású emberrel hozott össze a sors.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük