80 kilót fogyott a kórházsorozat sztárja, Rebecca Wheatley

Rebecca Wheatley fogyása példaértékű mindazok számára, akik hasonló gondokkal küzdenek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Rebecca Wheatley 1997 és 2001 között, négy éven keresztül játszotta a brit Vészhelyzet, a Casualty nagydarab recepciósát, valószínűleg csak a legmegrögzöttebb rajongói ismernek manapság a színésznőre. Nem csoda, hiszen a 44 éves sztár drámai átváltozáson ment át az utóbbi időben.

Hihetetlen a változás

A 183 centi magas Wheatley ugyanis majd’ nyolcvan kilótól szabadult meg két év alatt, így mostanra vígan belefér a 40-es méretű ruhákba, míg korábban az elképzelhetetlen 60-as méretre volt szüksége, 156 kilója mellett.

80 kiló mínusz

Mint mondja, tulajdonképpen sosem volt gondja hatalmas méretével, és gyakran hangoztatta a szokásos „kövér vagyok és gyönyörű” szlogent. A fordulat azután következett be, hogy megszületett a ma már hatéves fia, majd 2005-ben férjhez ment.

- Boldognak kellett volna éreznem magam, de egyszerűen katasztrofálisnak találtam az esküvői képeimet. Már az is két hétbe telt, mire ki mertem nyitni azt a gyönyörű fadobozt, amelyben a nagy napon készült felvételeket őriztük - és amikor megtettem, rá kellett jönnöm, egyik fotómat sem szívesen mutogatnám senkinek. Minden hősködésem ellenére szégyelltem magam, hogy ilyen hatalmasra híztam - idézte fel emlékeit a színésznő.

Végül diétázás és rendszeres testmozgás árán 2007-re sikerült lefogynia 77 kilóra - és ami a fő, ezt azóta is tartja! Ezért is kapta meg idén a Slimming World szervezet Woman of the Year kitüntetését, melyet minden évben az arra érdemesnek tartott nőnek adnak át.

Csak elhatározás kérdése

A Slimming World ötletekkel, tanácsokkal és szakemberekkel segít az olyan fogyni vágyókon, mint a színésznő - és történetesen idén ünneplik fennállásuk negyvenedik évfordulóját.

- Remélem, példámmal másokat is ösztönözni tudok majd arra, hogy éhezés és bármiféle műtét nélkül megszabaduljanak a túlsúlytól - hangoztatta a sztár.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Rebecca Wheatley egyébként nemcsak színésznőként, hanem énekesként is megállja a helyét. A West Enden többek között a Fame - Hírnév című musicalben is játszott, az ezredforduló környékén pedig Time Stands Still címmel dobta piacra szólóalbumát.
Ezt is szeretjük