Beismerte másságát az egykori gyereksztár! A színésznő ezért vallott szexualitásáról

Raven-Symoné először mesélt szexuális hovatartozásáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnépszerűbb gyereksztárja, Raven-Symoné úgy döntött, felvállalja másságát: kamerák előtt vallotta be, hogy élete szerelme egy másik nő.

A sztár az It Got Better című műsorban mesélt arról, hogy milyen érzés egy ekkora titokkal együtt élni, és hogy próbálta meg hosszú éveken keresztül elnyomni magában a tényt, hogy a saját neméhez vonzódik.

Sírva vallott az érzéseiről

Raven-Symoné már háromévesen a kamera előtt állva szórakoztatta egész Amerikát - a Bill Cosby Show-ban indult el a karrierje, és azóta is reflektorfényben él. Gyerekkora óta megmondták neki, hogy mit csináljon, hogy öltözzön, mit egyen, miként éljen, így még nehezebb volt bevallania, hogy egy dologban nagyon is eltér a hollywoodi normától.

- Megpróbáltam ráerőszakolni magam arra, hogy a fiúkat szeressem. Nagyon hülyén hangzik, de így volt. Sokáig tartott, mire egyáltalán magamnak be mertem vallani, mit érzek. Emlékszem, hogy álltam a tükör előtt, és belül egy kis hang azt súgta: "basszus, tényleg a lányokat szeretem".

A színésznő a szüleinek sem merte bevallani, hogy a saját neméhez vonzódik. A főiskolai barátai segítettek abban, hogy elfogadja önmagát, és előálljon az igazsággal, azonban édesanyja nem kezelte túl jól a hírt.

- Muszáj volt megnyílnom. Úgy éreztem, ez a titok felemészt belülről. Összeszedtem a bátorságom, hogy végre elmondjam anyunak. Felhívtam, de ő teljesen kiakadt. Azt szajkózta, hogy nem érti, mi történik most, de tudja, hogy ez csak egy átmeneti állapot, és majd elmúlik.

Ráhagytam. Olyan régóta hazudtam neki, hogy nyilván idő kell, hogy feldolgozza. Apámmal könnyebb volt. Ő annyit mondott: "Hát, volt egy ilyen megérzésem." Hogyne lett volna. Míg más lányok magassarkúban tipegtek, nekem mindig a legújabb Air Jordan sportcipő kellett - nyilatkozta.

A sztár azóta megtalálta a boldogságot is egy régi barátnője oldalán, és úgy érzi, most először lehet igazán önmaga.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük