Íme a sztár, aki mellett Keira Knightley is hájasnak tűnik
Rachel Zoe divattervezőt a minap kapták le fürdőzés közben, a látvány pedig borzalmas.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már biztos: valami nagyon elromlott a hollywoodi gépezetben, ha olyan véznaságok, mint Lindsay Lohan vagy Paris Hilton, követendő példákká tudtak válni.

Persze mit szóljon az ember, ha maga a sztárok divattervezője, mint példának okáért a képeken látható Rachel Zoe is, a nullás méretet tartja az ideálisnak. Hiába hat a 39 éves stylist kóros soványsága rémisztően, ő minden bizonnyal gyönyörűnek és szexisnek látja magát a tükörben.

Ő lenne a követendő példa?

Azok viszont, akiknek volt szerencséjük a minap belebotlani a Karib-tengernél, feltehetően másképpen vélekednek. Bár eddig is tudvalevő volt, hogy a vörös szőnyeges eseményeken élvezettel tetszelgő Zoe nem hájpárnáiról híres, a január elején készült felvételek tényleg borzalmasak.

Nem elég, hogy a bordáin xilofonozni lehetne, melle pedig úgy lóg, mint valami üres szatyor, a tartása is botrányos - ráadásul ezzel a görnyedéssel csak még szembetűnőbb csontossága. Ha eddig bárki is úgy gondolta, soványságban nem lehet túltenni Keira Knightley-n, hát most itt az élő bizonyíték, hogy igenis, lehet - bár rögtön adódik a kérdés, hogy minek.

Lehetne néhány kilóval több?

Mindenesetre Rachel Zoe manapság - főleg 2008-ban indult valóságshow-ja, a Rachel Zoe Project révén - az ünnepelt divattervezők közé tartozik, hiszen olyan sztárok bízzák rá magukat a már említett Keira Knightley mellett, mint Kate Beckinsale, Demi Moore, Nicole Richie, Eva Mendes és Lindsay Lohan.

Érdekesség egyébként, hogy a felsorolt hírességek közül többen is akkor kezdtek hirtelen karcsúsodni, amikor megismerkedtek a stylisttal. Sőt, még valamiféle csempészett fogyitablettákról is szólt a fáma. Zoe azonban mindezt tagadja, és rágalomnak tartja az egészet.

- Nem hiszem, hogy igazságos azt híresztelni, én vagyok a felelős mások fogyási mániájáért, csak mert vékony alkattal rendelkezem. Ráadásul valamilyen őrült elme kitalálta ezt az egész fogyibogyódolgot, miszerint Mexikból hozatom nekik a tablettákat, hogy ugyanolyan karcsúak legyenek, mint én. Meg kell mondjam, sosem próbáltam a kokaint, egyáltalán nem drogozom, de az is igaz, hogy szeretem kordában tartani a testemet - nyilatkozta korábban a Sunday Timesnak.

Akárhogy is, azért akad pasi, akinek így is tetszik: Rodger Bergmannal még 1996-ban jött össze, és állítólag azóta is együtt vannak.

Ezt is szeretjük