2 évig tartott! A csúnyácska színésszel szakított 10 évvel fiatalabb kolléganője
A gyönyörű Rachel McAdams és Michael Sheen szakítottak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Véget ért a gyönyörű kanadai színésznő Rachel McAdams és a csúnyácskának tartott brit színész, Michael Sheen kapcsolata.

A királynő című filmben Tony Blairt, a Frost/Nixonban pedig David Frostot alakító színművész és tíz évvel fiatalabb kolléganője két év után szakítottak.

Rosszindulatú megjegyzések

Michael Sheen és Rachel McAdams 2010 júliusában ismerkedtek meg egymással, amikor az Éjfélkor Párizsban című Woody Allen-filmet forgatták. Randizni kezdtek, majd 2010 októberében a nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak.

A 44 éves sztár gyakran kapott rosszindulatú megjegyzéseket, főleg a Twitteren tették fel neki sokan a kérdést: mi a titka, hogy egy ilyen csúnyácska férfi el tudta érni, hogy egy olyan szépség, mint McAdams, randizzon vele?

- Nagyszerű, hogy a Twitter összehoz emberekkel, hátrány viszont, hogy azok, akik úgy érzik, itt mindent leírhatnak, és kiadhatják magukból a mérgüket, mindezt anélkül tehetik meg, hogy félniük kellene a valós reakcióktól - nyilatkozta egyszer a színész.

Szerelmüknek mégsem az epés hozzászólások, hanem valószínűleg a földrajzi távolság vetett véget.

A lánya miatt költözött el

A 34 éves színésznő Torontóban, Kanadában élt, míg Michael Sheen az idejét többnyire szülőföldje, Wales és lakhelye, Los Angeles között osztotta meg.

Michael Sheen 1995 és 2003 között Kate Beckinsale-lel élt együtt, akitől 1999-ben megszületett lánya, Lily Mo Sheen. Nyolcéves kapcsolatuknak az vetett véget, hogy az Underword című film forgatásán - melyben mindketten szerepeltek - a brit színésznő és a rendező egymásba szerettek. Miután a nős Len Wiseman elvált, feleségül is vette Beckinsale-t, akivel Los Angelesben telepedtek le. 

Michael Sheen is ide tette át Londonból a székhelyét, hogy a lánya közelében lehessen. Volt feleségével és annak új férjével máig jó viszonyt ápol. Mielőtt beleszeretett McAdamsbe, 2004 és 2010 között az angol balett-táncos Lorraine Stewarttal alkotott egy párt.

Rachel McAdams 2005 és 2007 között Ryan Gosling kanadai színésszel járt együtt, akivel a Szerelmünk lapjai című romantikus film forgatásán kerültek közel egymáshoz. 2008 nyarán ismét összejöttek, de a felmelegített kapcsolat nem tartott sokáig. Ennek ellenére Gosling élete egyik legnagyobb szerelmének nevezte kolléganőjét.

Ezt is szeretjük