A 90-es évek csodaszép színésznőjeként imádták a nézők: felismered a 43 éves Rachael Leigh Cookot friss fotóin?

Rachael Leigh Cook hatalmas változáson ment át az évek során, vonzó mosolya még mindig a régi.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rachael Leigh Cook nevét sokan A csaj nem jár egyedül című romantikus filmmel kötik össze, amellyel a színésznő világszerte is népszerűvé vált. Az 1999-ben debütált alkotásban rengeteg néző megszerette a csúnyácska lányt, akiből a film végére gyönyörű nő vált.

Sokan talán nem tudják, hogy a színésznő első filmje mégsem ez volt, ugyanis már 16 évesen szerepelt a Bébicsőszök klubjában. A csaj nem jár egyedül romantikus vígjátéknak köszönhetően gyorsan felkapták a nevét, és a ’90-es években nagy sikernek örvendett. A 43 éves színésznő napjainkban nagyon máshogyan fest, mint ahogyan emlékszünk rá, vajon te felismernéd?

Rachael Leigh Cook 2023-ban

Gyerekként modellkedett, 14 éves korától pedig elkezdett érdeklődni a színészkedés izgalmas világa iránt. Ami a karrierjét illeti, a ’90-es évek második felében több filmhez is adta a nevét, azonban a Freddie Prinze Jr.-ral forgatott romantikus film lett a legnépszerűbb mind közül.

A 43 éves sztár ma is a szenvedélyének, a színészkedésnek él. 2021-ben a Netflixen debütált, A srác nem jár egyedül alkotásban láthatták a nézők, amely A csaj nem jár egyedül mintájára készült el. 

Saját produkciós cége a Ben’s Sister Productions, így a kamera másik oldalán is bizonyíthatja hozzáértését. 2023-ban az Útikönyv a szerelemhez című filmben tűnt fel újra a képernyőkön, a hivatalos IMDB-profilja szerint három közelgő alkotásban láthatjuk hamarosan.

Decider oldala szúrta ki, hogy a színésznő mindig is imádta a romantikus filmek világát, így szívesen adta hozzájuk a nevét is.

- Odáig vagyok a romantikus filmekért és alkotásokért. Itt nem lehet színlelni, ezért is tértem vissza ehhez a műfajhoz. Nem is lehetnék izgatottabb, hogy bemutassam Vietnámot annyi embernek, akik még soha nem láttak róla képeket.

2004-ben Daniel Gillies felesége lett, akivel 2021-ben elváltak. Két gyermeket vállaltak: Charlotte 2013-ban, Theodore 2015-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Rachael Leigh Cook.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Olvass Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar szerelméről!

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar két gyermeket nevelnek, szerelmük töretlen.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük