Leszbikus orgián élte ki vágyait Queen Latifah
A világhírű sztárról régóta azt pletykálják, hogy leszbikus, és most kompromittáló fotók láttak róla napvilágot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Queen Latifah-ról régóta pletykálják, hogy titokban leszbikus, ám a teljes igazságra egyelőre nem derült fény.


A National Enquirer azonban megdönthetetlen bizonyítékot közölt a 39 éves amerikai énekesnő szexuális orientációját illetően.

A nagy népszerűségnek örvendő magazin leleplező fotóján jól látszik, amint Latifah leszbikus sztriptíztáncosokkal mulatozott egy meglehetősen pikáns bulin!

- Queen Latifah arra kérte a táncosnőket, hogy legyenek annyira provokatívak, amennyire csak tudnak!

A lányok az előadás után boldogan csatlakoztak a bulizókhoz, akik sok alkoholt fogyasztottak, néhányuk pedig úgy felizgult, hogy párosával vonultak félre – osztotta meg az újsággal észrevételeit az egyik szemtanú.

Nem ismerte be, de nem is tagadta, hogy leszbikus

A világhírű R&B-énekesnő interjúiban sosem cáfolta vagy ismerte be, hogy valójában saját neméhez vonzódna. 2007-ben az Ebony magazin újságírójának például kijelentette, hogy nem hajlandó kommentálni a pletykát, mert nevetségesnek tartja, majd hozzátette: jó ismeri önmagát, és neki ennyi éppen elég.

Ugyanezen év novemberében a People újságírója is azt tudakolta tőle, hogy a pasikat vagy a nőket szereti-e. Akkor is kitérő választ adott, miszerint a magánélete kizárólag rá tartozik, és bárkivel legyen is együtt, nem érzi szükségét, hogy ezt megossza azt a világgal.

A fentiek tükrében már nem is tűnik véletlennek, hogy Queen Latifah párkapcsolatairól szinte semmit sem lehet tudni. Minden másról viszont kendőzetlenül nyilatkozott.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bevallotta például, hogy testvére, Lancelot motorbalesetben vesztette életét, ráadásul azon a kétkerekűn, amit éppen ő ajándékozott neki. Latifah a bűntudattól depressziós és drogfüggő lett, 1996-ban például marihuána birtoklása miatt tartóztatták le, de egy töltött lőfegyvert is találtak nála a rendőrök.

Ezt is szeretjük