4 szende színésznő mezítelenül

Akikről sosem gondoltad volna

A sztárvilág jókislányai és jégkirálynői is szívesen ledobják ruháikat, ha egy jó szerep úgy kívánja tőlük.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emma Watson - párban a kádban

Emma Watsont a sztárvilág legártatlanabb, őzikeszemű jókislányaként szokás számon tartani, akitől mi sem áll távolabb, mint a kamerák előtt vetkőzni. Pedig mindenki kedvenc Hermionéja nem olyan szégyenlős, mint amilyennek sokan gondolják, sőt!

Vajon mikor láthatunk ennél többet?

A 19 éves sztár bizonyára sok rajongójának okozott kisebb sokkot, amikor kijelentette, ha a filmszerep azt kívánja, ő bizony gondolkodás nélkül hajlandó megválni ruháitól.

Sajnos, vagy szerencsére – mindenki döntse el maga –, az ifjú színésznő egyelőre még nem kapta meg az áhított szerepajánlatot, amivel végleg szétzúzná szende szűz imázsát, ám Balettcipők című új filmjével már tesz egy lépést ezen az úton.

A szóban forgó alkotásban Emma a nővérét alakító Yasmine Paige–dzsel fürdőzik egy kádban, bár testének intim tájaiból ezúttal még nem sokat mutat. Talán legközelebb.

Gwyneth Paltrow - a halvérű szépség cseppet sem szégyenlős

Gwyneth szelíd arcával, törékeny termetével és mézszínű fürtjeivel nem tartozik Hollywood buján csábító dívái közé. Bár számos filmben szerepelt már többé-kevésbé meztelenül, a nézők számára mégis inkább a hűvös szépség, mint a tüzes szexbomba prototípusát testesíti meg.

A színésznő bizonyára nem örül ennek a beskatulyázásnak, és minden tőle telhetőt meg is tesz, hogy bebizonyítsa, ő is van olyan szexi, mint rámenősebb kolléganői. A Szerelmes Shakespeare szende hősnője nem sokat teketóriázik, ha egy szerep kedvéért vetkőznie kell.

Izgató melleivel csábít

Gondoljunk csak az előbb említett film forró ágyjelenetére, amelyben Gwyneth cseppet sem szűzies módon válik meg ruháitól, hogy aztán partnere, a szívtipró Joseph Fiennes karjaiba vesse magát.

A Mrs. Parker és az ördögi körben a sokak által halvérűnek tartott szépség kéjes lustasággal terül el az ágyon, miközben a kamera félpucér testének csábító domborulatait pásztázza. Úgy tűnik, a szőke sztár előszeretettel mutogatja kebleit, hiszen legújabb filmjében, a Two Loversben is kivillantja kebleit, a leskelődő szomszédot alakító Joaquin Phoenix legnagyobb örömére.

Katie Holmes - előbb szégyenlősködött, aztán belejött

Tom Cruise szófogadó hitvese a Dawson és a haverok című, népszerű tinisorozat óta a bájos, ártatlan ifjú leányka típusának megtestesítője. A szende színésznőről kevesen gondolnák, hogy ő sem retten meg a kamerák előtti pucérkodástól, és büszkén mutogatja ország-világ előtt irigylésre méltó domborulatait.

Ejnye, ha Tom ezt látná...

Így például a Rossz álmok című misztikus thrillerben, ahol olyan sztárok oldalán játszik, mint Cate Blanchett, Hilary Swank vagy Keanu Reeves. Ez volt Katie első vetkőzős jelenete, ami a kritikusok és a nézők szerint is igazán vérforralóra sikerült.

A filmben a szende ártatlanság egy fehérmájú milliomoslányt alakít, aki fűvel-fával lefekszik, míg végül saját vőlegénye teszi el láb alól. Állítólag az ominózus meztelenkedésre annak idején nehezen lehetett rávenni a színésznőt, ám végül mégis hajlandó volt megmutatni gyönyörű melleit. A tűzkeresztség óta pedig már egyáltalán nem olyan szégyenlős.

Nicole Kidman - a visszafogott külső buja szexbombát takar

Ha a meztelenkedő Katie Holmes példája nem lenne elég, Nicole Kidman a másik bizonyíték arra, hogy Tom Cruise azokat a nőket kedveli, akik a szende felszín alatt igazi vadmacskák. A szcientológus sztár exneje úgy él a köztudatban, mint gyönyörű jégkirálynő, aki karcsú termetével és tejfehér bőrével amilyen szép, olyan megközelíthetetlen is. Nem kell azonban sokáig nyomoznunk Nicole filmes múltjában ahhoz, hogy buja jelenetek és pucérkodások egész sorozatára bukkanjunk.

Ilyen egy hűvös, visszafogott szépség?

Elég csak a Tágra zárt szemek című pszichodrámát említeni, amiben az ausztrál szirén akkori férje, a porcelánmosolyú Tom oldalán mutatja meg testének rejtett tájait. Az erotikus thriller elemeivel operáló Stanley Kubrick alkotásban a színésznő szabadjára engedi a benne lakozó buja démont, szinte izzik a filmvászon, ahogy megelevenednek erotikus fantáziái.

Más mozijaiban a hűvös Nicole hol meztelenül kéjeleg a tükör előtt, hol egy sztriptíztáncosnő rafinériájával vetkőzik pucérra, hol egy biztonsági őr alkalmi szeretőjeként, pornófilmbe is beillő szexjelenetben villantja meg kebleit és testének egyéb titkos bájait.

Ezt is szeretjük