Ezért utálják annyian Meghan hercegnét - A színésznő elárulta a valódi okát
Priyanka Chopra őszintén vallott arról, hogy mi az oka a nagy ellenszenvnek.

meghan-hercegnet-utaljak-priyanka-chopra-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy port kavart, amikor kiderült, hogy Harry herceg eljegyezte az elvált, amerikai színésznőt, Meghan Markle-t - a britek közül sokan első ránézésre ellenszenvesnek találták a Briliáns elmék sztárját, és azóta sem békéltek meg vele.

Ezért utálják annyian

A hercegné egyik jó barátnője, az indiai szupersztár, Priyanka Chopra-Jonas elárulta, hogy szerinte miért utálják annyian a humanitárius Meghant - az oka pedig nem más, mint a bőrszíne.

- Hogy miért utálják annyian? Ez evidens. Persze, hogy a bőrszíne miatt. Rasszizmus az egész, nem több. De az a legjobb Megben, hogy felül tud emelkedni ezen az egészen, mert már rengetegszer bántották emiatt, még jóval a hercegnősége előtt is. Sajnálom, hogy így van, de, ha valaki el tudja viselni az ezzel járó gyalázkodást, az pont ő. Méghozzá felemelt fejjel!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Girls just wanna have fun.. @meghanmarkle @mubinarattonsey #LAlife

Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

Sokan ismerik őt, de a legtöbben a házassága óta. Én már régóta a barátomnak tartom, és higgyétek el, ő ugyanaz a lány, aki régen volt, nem szállt a fejébe a titulusa - nyilatkozta a gyönyörű színésznő.

Priyanka Chopra és Meghan Markle egyébként 2016-ban találkoztak egymással az ELLE Woman in Television gáláján, és azonnal egymásra hangolódtak:

- Nagyon passzoltunk egymáshoz, azonnal éreztük mindketten. Nagyon elfoglaltak voltunk, de e-mailben és SMS-ben tartottuk a kapcsolatot, és, amikor csak tudtunk, találkoztunk. Volt, hogy a világ másik végén, mert éppen egy városban forgattunk, de minden alkalmat megragadtunk, hogy együtt töltsünk egy kis időt.

Kevesen érzik át, milyen nehéz színes bőrű nőként boldogulni a szakmában, de ő pontosan tudta, miről beszélek. Ráadásul mindkettőnknek fontos a humanitárius munka, hogy változtassunk a világ jelenlegi folyásán. Örültem neki, hogy jó barátnőre leltem azon az estén - nyilatkozta korábban a Press Trust of Indiának.

Erzsébet királynő ezt gondolja Meghanról

Kiderült, hogy Harry herceg nagymamája, Erzsébet királynő hogyan vélekedik Meghanról.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük