A durva plasztikák előtt bűbájosan szép volt Priscilla Presley
A színésznő arca egy kontár orvosnak köszönhetően egy torz guminőére emlékeztet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a plasztikai sebészetet elsősorban arra fejlesztették ki, hogy a balesetet szenvedetteken segítsenek, a szépségipar is hamar felfedezte magának a technológiát.

Össze sem lehet hasonlítani korábbi önmagával

Azóta a szikével való fiatalodás és megújhodás oly mértékben elharapózott, különösen a sztárok körében, hogy szinte alig akad köztük olyan, aki legalább egyszer ne feküdt volna a műtőasztalon, szépülés céljából. Azt az egyszerű tényt, hogy a plasztikai műtét nem veszélytelen, sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni.

Bombanőből gumimaca

Pedig ha nem kellőképpen képzett orvos, esetleg a körülmények nem megfelelőek, könnyen torzszülötté válhat a szépülni vágyó. Számos szomorú példával szolgál a sztárvilág, Mickey Rourke-tól Michael Jacksonon át Lara Flynn Boyle-ig, aki 38 éves korára máris teljesen eldeformálódott a sorozatos beavatkozások következtében.

Priscilla Presley története szintén az elbaltázott műtétek bizarr listáját gazdagítja. Borzalmas látni, hogy az egykor tényleg gyönyörűséges sztár mivé lett az idők során, csak azért, mert olyannyira fiatal akart maradni.
Ha az ember elnézi a hetvenes-nyolcvanas években róla készült fotókat, szinte el sem hiszi, hogy a csillogó szemű, bájos szépség ugyanaz, mint aki most torz Joker-arccal mosolyog a kamerába.

A rock and roll királyának egykori, ma már 63 éves felesége már az első ráncok megjelenésekor szaladt a plasztikai sebészhez, akitől a megváltást várta, de hiába az újabbnál újabb műtétek, sorra kudarcba fulladó kapcsolatain azok sem tudtak segíteni.

Az I-re végül az ezredforduló környékén az tette fel a pontot, hogy szerencsétlenségére sikerült egy amatőr dokit kifognia. A pasas, mint utólag kiderült, a szükséges papírok nélkül  végezte áldásos munkáját, mégis tolongtak nála a kuncsaftok. Kedvező árakat ígért – csak azt felejtette el megemlíteni, hogy az olcsóság egyben azt is jelenti, olcsó alapanyagokkal dolgozik.

Így fordulhatott elő, hogy az akkor már egy-két műtéten túllevő színésznő bőre alá ipari szilikonolajat fecskendezett, amitől az végérvényesen eltorzult. Nem csoda, ha a Csupasz pisztoly és a Dallas bombázó sztárja tíz éve nem szerepelt filmen. Csak beszélgetős műsorokban láthatják kitartó rajongói, akik bizonyára még nem feledték, milyen szép is volt egykor.

Ezt is szeretjük