Képtelen túllépni apja halálán az énekes 19 éves fia - Szívszorító vallomás
Részletek
Szomorú vallomást tett elhunyt édesapjáról Prince Jackson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson legidősebb fia, Prince Jackson nem sűrűn ad interjút, édesapja haláláról pedig még annál is ritkábban beszélt a múltban. A 19 éves fiú most mégis úgy döntött, hogy megnyílik a Los Angeles Times magazin riportere előtt:

- Már hét éve, hogy meghalt, de a seb még mindig olyan, mintha friss lenne. Nem hiszem, hogy valaha képes leszek túllépni a halálán. A szívem egy darabja mindig hiányozni fog. Büszke vagyok, hogy a fia lehetek, és viselhetem a nevét. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá - mesélte könnyes szemmel.

Prince azt is elárulta, hogy a rajongók legnagyobb bánatára sem énekelni, sem táncolni nem fog - hiszen nem szorult belé előadóművészi tehetség -, azonban a reflektorfényből nem kerülne ki, hiszen rendezőként dolgozna a legszívesebben.

Michael Jackson gyerekei ma

Nézd meg képes összeállításunkban Michael Jackson gyermekeit, milyen nagyra nőttek már!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük