Hivatalos közlemény Prince halálának okáról! Néhány perce tették közzé
Még mindig vizsgálják Prince halálának valódi okát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtök reggel, 57 évesen váratlanul elhunyt a popzene egyik legmeghatározóbb alakja, Prince.

A sztár testére délelőtt a Paisley Park stúdiójának egyik liftjében találtak rá, a biztonsági személyzetének egyik fiatal tagja értesítette a mentőket, akik kiérkezve már csak a halála időpontját tudták megállapítani.

Ez áll a boncolási jegyzőkönyvben

A hatóságok néhány perce kiadták a hivatalos boncolási jegyzőkönyvben, azonban sajnos az énekes halálára még mindig nem derült fényt.

Négy órán keresztült vizsgálták a holttestet, azonban nem sikerült felállítani a diagnózist - a toxikológiai vizsgálat eredményére pedig még legalább egy hétig várniuk kell.

A rendőrség egyelőre bekért minden hivatalos orvosi papírt, hátha azok segítenek majd választ adni az énekes tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálára.

A TMZ arról is beszámolt, hogy a sztár holttestét még a mai nap folyamán kiadják a családjának, hogy elkezdhessék intézni a temetést és méltó nyughelyre helyezhessék az énekest.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük