Eddig titkolták az orvosok! Prince halálát valószínűleg ez okozta
Részletek a cikkben!
Újabb részlet derült ki a legendás énekes halálával kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Prince rejtélyes halálával kapcsolatban újabb részlet látott napvilágot - a Carver megyei rendőrfőnök elárulta, hogy az énekest atlantai koncertje után nem náthával kezelték.

Kiderült, hogy Prince a koncert után bevett néhány erős fájdalomcsillapítót, ezektől lett rosszul.

Túladagolta a gyógyszereket

A fellépést követően, ahogy Prince magángépe felszállt, az énekes már érezte, hogy nagyobb a baj, mint amire számított.

A gép kényszerleszállást hajtott végre a Quad City nemzetközi repülőtéren Illinois-ban, egy mentő pedig már a helyszínen várta a hírességet. Mint kiderült, az orvosoktól már itt kapott egy életmentő injekciót, ezután szállították kórházba.

Sajtósa azt nyilatkozta a rajongóknak, hogy egy egyszerű nátha támadta meg az énekes szervezetét, és három órával később ki is engedték, de sokan sejtették, hogy komolyabb a probléma, mint állítja.

Prince a gyógyszereket a csípője miatt szedte, 2010-ben megműtötték, de még mindig fájdalmai voltak. Heti négyszer látogatott el a közeli gyógyszertárba, az utolsó fotó is a patika közelében készült róla.

A fájdalomcsillapító, amivel túladagolta magát, Magyarországon nincs forgalomban, a Percocet nevű gyógyszert oxycodone-tartalma miatt hazánkban kábítószernek minősítették.

Egyelőre nem tudni, hogy ez a szer okozta-e a halálát, ugyanis a toxikológiai vizsgálat eredményére még jó néhány hétig várnunk kell, annyi bizonyos, hogy Prince nem öngyilkosságot próbált meg elkövetni.

Ezt is szeretjük