Phoebe Price-é a világ legborzasztóbb narancsbőrös popója
Ilyen pocsék állapotban lévő hátsórésszel hogyan szerepelhet valaki a címlapokon?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Phoebe Price a showbiznisz egyik nagy rejtélye, bár fotóiba lépten-nyomon belefuthatunk különféle weboldalakon, ám életéről vajmi keveset lehet kideríteni még az internet-adta korlátlan lehetőségek segítségével is.


Mindenesetre annyi bizonyosnak látszik, hogy a hölgy bepróbálkozott már a filmezéssel.

Sőt, büszkén kihúzhatja magát, hogy anno, az X-akták kultikussá vált sci-fi sorozat egyik korai epizódjában néhány filmkocka erejéig feltűnhetett.

Állítólag nemzetközileg elismert modell, aki dolgozott már Athénban, Milánóban és Fokvárosban is, bár címlapfotóival tulajdonképpen nem is találkoztunk még.

Rossz reklám is jó reklám

Illetve mégis, ám ezeken leginkább hátulról és cseppet sem előnyös pózban láthattuk a 28 éves – vagy legalábbis akörülinek tartott, bár sokkal többnek kinéző – vörös hölgyet.

És azon a popón van is mit nézni, már ha az ember bírja a rémségeket – mert a narancsbőr bizonyos mértékig természetes dolog, amiről nem is biztos, hogy tehet az ember.

No, de az a képződmény, ami Price kisasszony fenekét és combját borítja, az szinte már nem is emberi.

A hófehér, hullámos hátsó fertály pontosan úgy fest, mint egy ráncos százéves vénségé, aki megette már a kenyere javát, ám az is elképzelhető, hogy egy erőteljes fogyás következtében löttyedt úgy meg a bőr.

Természetesen a vörös hajú és hófehér bőrű sztárocska tagadja, hogy bármilyen problémája is lenne - állítólag egy magazinnak, mely lehozta cellulitiszes popsiképeit, megígérte, legközelebb tangában pózol majd a címlapjukon, hogy bebizonyítsa igazát.

Ezt is szeretjük