Megrendítő fotó! 37 kilósra éheztette magát az imádott színésznő
Portia de Rossi új önéletrajzi könyvének megjelenése kapcsán idézte fel felkavaró emlékeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a sztároktól kötelezően elvárják, hogy soványak legyenek, a folytonos presszióval azonban sokan nem tudnak hosszú távon megbirkózni. Ez pedig előbb-utóbb étkezési zavarba torkollik, ami életveszélyes is lehet.

Néhány napja Portia de Rossi volt Oprah Winfrey népszerű beszélgetős műsorának vendége, ahol új, Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain című feltárulkozó önéletrajzi regényét népszerűsítette.

Négy éven át volt beteg

A 37 éves ausztrál színésznő felkavaró történeteket mesélt életének azon időszakáról, amit megkeserített az anorexia nervosa. Az Ally McBeal című sorozat forgatása során betegedett meg, az étkezési zavart pedig négy év után sikerült legyőznie.

Portia de Rossi elmesélte Oprah Winfrey-nek, hogy úgy rosszabbodott a helyzet a táplálkozás terén, ahogyan a színésznő egyre sikeresebb lett: egyre betegesebben küzdött azért, hogy minél vékonyabb legyen a kamerák előtt.

Megszállottan edzett például, hogy megszabaduljon a feleslegesnek hitt kilóktól, pedig volt időszak, amikor csak rágózott, vagy a morzsákat csipegette fel a hálaadásnapi vacsora során.

Megalázták a fotózáson

Felidézte azt a döbbenetes megaláztatását is, amikor az egyik fotózáson azért bántak vele kegyetlenül, mert nem fért bele a neki szánt ruhákba - mindezek eredményeképpen alig több mint 35 kilósra éheztette magát, amiről fotót is mutatott.

- Ez nem valami olyasmi volt, amire büszke lehettem volna. Mindenesetre felismertem az akaraterőmben rejlő lehetőséget, amelynek segítségével bámulatosan lefogytam 37 kilóra. Semmi mást nem akartam, csak ezt - osztotta meg emlékeit a nyilvánossággal de Rossi.

Hogyan sikerült ennyire lefogynia? A sorozatsztár nem rejtette véka alá, hogy a legdurvább napokon mindössze 300 kalóriát evett. Az E! Online beszámolója szerint azonban volt egy egészen más oka is, hogy majdnem halálra éheztette magát.

Portia de Rossi ugyanis a leszbikusságukat nyíltan felvállaló sztárok közé tartozik, 2008 óta boldog házasságban él Ellen DeGeneresszel, akivel 2004 végén kezdett randevúzni.

A magazin állítása szerint a másság miatt érzett szorongása is nagy szerepet játszott abban, hogy súlyos étkezési zavar alakult ki nála, ami teljesen érthetőnek tűnik, hiszen a homofóbia a tengerentúlon is sokakra jellemző.

Ezt is szeretjük