Szupersztárok, akik pornóval kezdték
Vannak, akik mindent megtesznek a siker érdekében, akár testüket is bevetik. Íme négy színésznő: még a pornózástól sem riadtak vissza.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Teri Hatcher

A Született feleségek sztárja beismeri és nem szégyelli, hogy a siker érdekében pályája elején mindent bevetett.

Teri a mai napig megőrizte gyönyörű alakját és szexi kisugárzását.

Több pornófilmben is szerepelt mielőtt sorozatokban és filmekben kapott statisztaként feladatokat. Terinek bejött, hiszen a Supermanben, a Született feleségekben és még számtalan filmben nyújtott meggyőző alakítást.

Pamela Anderson

Már az érettségi emlékkönyvbe is azt írta, hogy "kaliforniai bombázó" szeretne lenni. '89-ben egy focimeccsen szurkolt, és egy pillanatra a kivetítő Pamelát mutatta.

A közönség akkora ovációval fogadta a képet, hogy a meccs után rögtön ellepték Pamet a különféle reklám- és pornófilmes ajánlatok, melyeket készségesen elfogadott.

Kim Basinger

A gyönyörű modellből Oscar-díjas színészvő fejlődő Kim Basinger alaposan megdolgozott a sikerért. Középiskolás korában számtalan szépségversenyen indult, sikerrel. Később New York-ba költözött, és a siker érdekében a félénk, de elszánt lány nem riadt vissza az erotikus filmezéstől sem.

Madonna

A siker érdekében bármit! - valószínűleg ez lehetett Madonna mottója, miután tanulmányait félretéve New Yorkba költözött, és elkezdte megvalósítani az álmait.

Britney-n és Paris Hiltonon kívül Madonnával kapcsolatban már semmilyen különcségen nem lepődünk meg. Csinálhat bármit, úgy tűnik, egyre nehezebb számára a polgárpukkasztás.

Mivel alig volt pénze, különböző munkákat vállalt, például dolgozott a Dunkin Donuts-ban, pénztáros volt a Times Square-en, és természetesen pornófilmekben is szerepelt.

Ezt is szeretjük