Elrontott sztárplasztikák
Hollywoodban a legtöbb sztár már járt legalább egyszer plasztikai sebésznél.

Dia


            	Anjelica Huston
            	A Prizzik becsülete és az Addams family sztárjának szépsége már a múlté, eldeformálódott arcával sokkal inkább hasonlít a Star Wars Jabbájára, mint egykori önmagára.

Anjelica Huston

A Prizzik becsülete és az Addams family sztárjának szépsége már a múlté, eldeformálódott arcával sokkal inkább hasonlít a Star Wars Jabbájára, mint egykori önmagára.

Dia

	Jackie Stallone	- Úgy nézek ki, mint egy mókus, akinek tele a pofazacskója mogyoróval - mondta magáról Jackie Stallone.	Kapcsolódó cikk:	"Úgy nézek ki, mint egy mókus!" Sylvester Stallone anyjának arca így eltorzult

Jackie Stallone

- Úgy nézek ki, mint egy mókus, akinek tele a pofazacskója mogyoróval - mondta magáról Jackie Stallone.
Kapcsolódó cikk:
"Úgy nézek ki, mint egy mókus!" Sylvester Stallone anyjának arca így eltorzult

Dia

 	Liza Minnelli 	Rá sem lehet ismerni a Kabaré egykori sztárjára, akinek teletömték az arcát szilikonnal, ám ettől a szemöldöke is felcsúszott a homlokára. 	Kapcsolódó cikk: 	Ijesztően megváltozott az arca! Túlzásba vitte a plasztikát Liza Minnelli

Liza Minnelli

Rá sem lehet ismerni a Kabaré egykori sztárjára, akinek teletömték az arcát szilikonnal, ám ettől a szemöldöke is felcsúszott a homlokára.
Kapcsolódó cikk:
Ijesztően megváltozott az arca! Túlzásba vitte a plasztikát Liza Minnelli

Dia

	Jocelyn Wildenstein	A milliomos sztárhölgy az egyik leghírhedtebb plasztikai roncs, aki szó szerint tigrissé operáltatta magát, ezért kiérdemelte a Macskanő becenevet.	Kapcsolódó cikk:	Végképp eltorzult az arca! Rémmé műttette magát a Macskanő

Jocelyn Wildenstein

A milliomos sztárhölgy az egyik leghírhedtebb plasztikai roncs, aki szó szerint tigrissé operáltatta magát, ezért kiérdemelte a Macskanő becenevet.
Kapcsolódó cikk:
Végképp eltorzult az arca! Rémmé műttette magát a Macskanő

Dia

	Courteney Cox	Courteney Cox a legtöbb hollywoodi hírességgel szemben nyíltan bevallotta, hogy botoxot használ, és gyakorta megfordul a plasztikai sebész kése alatt is.	Kapcsolódó cikk:	Kezd szétesni az arca! A Jóbarátok egykori sztárja túlzásba vitte a plasztikázást

Courteney Cox

Courteney Cox a legtöbb hollywoodi hírességgel szemben nyíltan bevallotta, hogy botoxot használ, és gyakorta megfordul a plasztikai sebész kése alatt is.
Kapcsolódó cikk:
Kezd szétesni az arca! A Jóbarátok egykori sztárja túlzásba vitte a plasztikázást

Dia

	Renée Zellweger	Mindenkit sokkolt, amikor az egykor bájos arcú Bridget Jones felismerhetetlenre szabatta az arcát.	Kapcsolódó cikk:	Teljesen átszabatta az arcát! Renée Zellweger felismerhetetlen lett

Renée Zellweger

Mindenkit sokkolt, amikor az egykor bájos arcú Bridget Jones felismerhetetlenre szabatta az arcát.
Kapcsolódó cikk:
Teljesen átszabatta az arcát! Renée Zellweger felismerhetetlen lett

Dia

	Pamela Anderson	Az egykori Baywatch-cica több beavatkozást is végeztetett, végül mindegyiket megbánta. Hatalmas kebleitől is megszabadult.	Kapcsolódó cikk:	Kellett neki plasztika! Eltorzult a népszerű színésznő arca

Pamela Anderson

Az egykori Baywatch-cica több beavatkozást is végeztetett, végül mindegyiket megbánta. Hatalmas kebleitől is megszabadult.
Kapcsolódó cikk:
Kellett neki plasztika! Eltorzult a népszerű színésznő arca

Dia

	Courtney Love	Egykoron nyugodt szívvel zenélhetett topless is a színpadon, mára - elrontott plasztikái, és élete okán - a szellemvasút egyik sztárja lehetne.

Courtney Love

Egykoron nyugodt szívvel zenélhetett topless is a színpadon, mára - elrontott plasztikái, és élete okán - a szellemvasút egyik sztárja lehetne.

Dia

	Nicole Kidman	Nem bír lemondani a botoxról, pedig az arcidegei már annyira károsodtak, hogy egyáltalán nincs mimikája.	Kapcsolódó cikk:	Nem állt le a botoxszal! Nicole Kidman viaszbábúvá műtette magát

Nicole Kidman

Nem bír lemondani a botoxról, pedig az arcidegei már annyira károsodtak, hogy egyáltalán nincs mimikája.
Kapcsolódó cikk:
Nem állt le a botoxszal! Nicole Kidman viaszbábúvá műtette magát

Dia

	Melanie Griffith	Antonio Banderas felesége nem tudott méltósággal megöregedni, jószerével havonta csináltatott magán valamit. Férje meg is fenyegette, hogy ha még egy műtétet végeznek rajta, elválik tőle.

Melanie Griffith

Antonio Banderas felesége nem tudott méltósággal megöregedni, jószerével havonta csináltatott magán valamit. Férje meg is fenyegette, hogy ha még egy műtétet végeznek rajta, elválik tőle.

Dia

	Priscilla Presley	A legendás Elvis Presley özvegye elképesztően elcsúfult az elmúlt évtizedekben, köszönhetően a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásoknak. Egykori bájos arca pontosan úgy fest, mintha gumiból vagy műanyagból lenne.

Priscilla Presley

A legendás Elvis Presley özvegye elképesztően elcsúfult az elmúlt évtizedekben, köszönhetően a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásoknak. Egykori bájos arca pontosan úgy fest, mintha gumiból vagy műanyagból lenne.

Dia

	Meg Ryan	Túlzásba vitte a botoxot és a szájába is túl sok szilikont fecskendeztek, így simán eljátszhatta volna a "széles szájú kisbéka" szerepét.	Kapcsolódó cikk:	Teljesen eltorzult az arca! Meg Ryanre rá sem lehet ismerni

Meg Ryan

Túlzásba vitte a botoxot és a szájába is túl sok szilikont fecskendeztek, így simán eljátszhatta volna a "széles szájú kisbéka" szerepét.
Kapcsolódó cikk:
Teljesen eltorzult az arca! Meg Ryanre rá sem lehet ismerni

Dia

 	Joan van Ark 	A hetvenes évek végén Dallas-beli szereplésével hívta fel magára a közönség figyelmét. Rajongtak érte a nézők, hiszen gyönyörű és tehetséges volt. Tehetsége mostanra sem veszett el, ám megdöbbentő átváltozása fényévekre van a gyönyörűtől.

Joan van Ark

A hetvenes évek végén Dallas-beli szereplésével hívta fel magára a közönség figyelmét. Rajongtak érte a nézők, hiszen gyönyörű és tehetséges volt. Tehetsége mostanra sem veszett el, ám megdöbbentő átváltozása fényévekre van a gyönyörűtől.

Ezt is szeretjük
Fotó: