Sztárok plasztika előtt és után
Íme, azok a hírességek, akik úgy döntöttek, kés alá fekszenek.

Dia

 	Latoya Jackson 	A Jackson-famíliában bevett szokás a túlzásba vitt plasztikáztatás, és ez alól Latoya sem kivétel. Tucatnyi műtét során a sebészeknek sikerült durván szétszabniuk az arcát. 	 	Kapcsolódó címke: 	Latoya Jackson »

Latoya Jackson

A Jackson-famíliában bevett szokás a túlzásba vitt plasztikáztatás, és ez alól Latoya sem kivétel. Tucatnyi műtét során a sebészeknek sikerült durván szétszabniuk az arcát.

Kapcsolódó címke:
Latoya Jackson »

Dia

 	Donatella Versace 	A Versace vezető divattervezője nem sajnálta a pénzt a szépészeti beavatkozásokra, a számtalan plasztika miatt úgy néz ki, mint egy férfi. 	 	Kapcsolódó címke: 	Donatella Versace »

Donatella Versace

A Versace vezető divattervezője nem sajnálta a pénzt a szépészeti beavatkozásokra, a számtalan plasztika miatt úgy néz ki, mint egy férfi.

Kapcsolódó címke:
Donatella Versace »

Dia

 	Brigitte Nielsen 	A színésznőnek egy német csatorna üzletet ajánlott: a plasztikai műtétek minden költségét állják, ha levetíthetik adásban. Nielsen elfogadta az ajánlatot, így leszívták róla a zsírt, botoxot fecskendeztek a bőrébe, és helyreállították kebleit. 	Kapcsolódó címke: 	Brigitte Nielsen »

Brigitte Nielsen

A színésznőnek egy német csatorna üzletet ajánlott: a plasztikai műtétek minden költségét állják, ha levetíthetik adásban. Nielsen elfogadta az ajánlatot, így leszívták róla a zsírt, botoxot fecskendeztek a bőrébe, és helyreállították kebleit.
Kapcsolódó címke:
Brigitte Nielsen »

Dia

 	Jocelyn Wildenstein 	A milliomos sztárhölgy az egyik leghírhedtebb plasztikai roncs, aki szó szerint tigrissé operáltatta magát, ezért kiérdemelte a Macskanő becenevet. 	 	Kapcsolódó címke: 	Jocelyn Wildenstein »

Jocelyn Wildenstein

A milliomos sztárhölgy az egyik leghírhedtebb plasztikai roncs, aki szó szerint tigrissé operáltatta magát, ezért kiérdemelte a Macskanő becenevet.

Kapcsolódó címke:
Jocelyn Wildenstein »

Dia

 	Pamela Anderson 	A nyolcvanas-kilencvenes évek legdögösebb nyuszilánya rengeteg műtéten esett át, az implantátumok hol ki-, hol bevándoroltak kebleibe az évek során. 	 	Kapcsolódó címke: 	Pamela Anderson »

Pamela Anderson

A nyolcvanas-kilencvenes évek legdögösebb nyuszilánya rengeteg műtéten esett át, az implantátumok hol ki-, hol bevándoroltak kebleibe az évek során.

Kapcsolódó címke:
Pamela Anderson »

Dia

 	Tori Spelling 	A híres sorozatsztár elsősorban eltorzult melleivel hozza a frászt a bulvárlapok olvasóira, ám arca sem sokkal kevésbé szívderítő látvány. Spelling is a plasztikafüggő sztárok hatalmas táborát gyarapítja. 	 	Kapcsolódó címke: 	Tori Spelling »

Tori Spelling

A híres sorozatsztár elsősorban eltorzult melleivel hozza a frászt a bulvárlapok olvasóira, ám arca sem sokkal kevésbé szívderítő látvány. Spelling is a plasztikafüggő sztárok hatalmas táborát gyarapítja.

Kapcsolódó címke:
Tori Spelling »

Dia

 	Joan Rivers 	Az amerikai műsorvezetőnő egy-két évtizedet bőven letagadhatna életkorából, ám ez még nem változtat azon a tényen, hogy egy igazi botoxbanya lett belőle időskorára. 	Kapcsolódó címke: 	Joan Rivers »

Joan Rivers

Az amerikai műsorvezetőnő egy-két évtizedet bőven letagadhatna életkorából, ám ez még nem változtat azon a tényen, hogy egy igazi botoxbanya lett belőle időskorára.

Kapcsolódó címke:
Joan Rivers »

Dia

 	Kylie Minogue 	Az ausztrál énekesnő sikeresen legyőzte a mellrákot, ám a botoxszal túlzottan jó barátságba keveredett, emiatt pedig úgy néz ki, akár egy életre kelt viaszbábu. 	 	Kapcsolódó címke: 	Kylie Minogue »

Kylie Minogue

Az ausztrál énekesnő sikeresen legyőzte a mellrákot, ám a botoxszal túlzottan jó barátságba keveredett, emiatt pedig úgy néz ki, akár egy életre kelt viaszbábu.

Kapcsolódó címke:
Kylie Minogue »

Dia

 	Michael Jackson 	A pop királya 2009. június 25-én délután szívrohamban elhunyt. Megszámlálhatatlan plasztikai műtéten esett át - sokan a szépészeti beavatkozásokat végző orvosokat teszik felelőssé a gigasztár haláláért. 	 	Kapcsolódó címke: 	Michael Jackson »

Michael Jackson

A pop királya 2009. június 25-én délután szívrohamban elhunyt. Megszámlálhatatlan plasztikai műtéten esett át - sokan a szépészeti beavatkozásokat végző orvosokat teszik felelőssé a gigasztár haláláért.

Kapcsolódó címke:
Michael Jackson »

Dia

 	Mickey Rourke 	A nyolcvanas évek szívtiprójának arcán forgószélszerű rombolást végeztek a durva bokszmeccsek, ám az utána elfogyasztott töménytelen alkohol és kábítószer is megtette a magáét. Rourke ezek feküdt kés alá, bár kérdéses, mennyire elégedett az eredménnyel. 	 	Kapcsolódó címke: 	Mickey Rourke »

Mickey Rourke

A nyolcvanas évek szívtiprójának arcán forgószélszerű rombolást végeztek a durva bokszmeccsek, ám az utána elfogyasztott töménytelen alkohol és kábítószer is megtette a magáét. Rourke ezek feküdt kés alá, bár kérdéses, mennyire elégedett az eredménnyel.

Kapcsolódó címke:
Mickey Rourke »

Dia

 	Meg Ryan 	A kilencvenes évek romantikus filmjeinek sztárja bármelyik pasi fejét elcsavarhatta volna, a ráncfelvarrások és botoxinjekciók azonban iszonyatos pusztítást végeztek az arcán. 	 	Kapcsolódó címke: 	Meg Ryan »

Meg Ryan

A kilencvenes évek romantikus filmjeinek sztárja bármelyik pasi fejét elcsavarhatta volna, a ráncfelvarrások és botoxinjekciók azonban iszonyatos pusztítást végeztek az arcán.

Kapcsolódó címke:
Meg Ryan »

Dia

 	Priscilla Presley 	A legendás Elvis Presley özvegye elképesztően elcsúfult az elmúlt évtizedekben, köszönhetően a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásoknak. Egykori bájos arca pontosan úgy fest, mintha gumiból vagy műanyagból lenne. 	 	Kapcsolódó címke: 	Priscilla Presley »

Priscilla Presley

A legendás Elvis Presley özvegye elképesztően elcsúfult az elmúlt évtizedekben, köszönhetően a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásoknak. Egykori bájos arca pontosan úgy fest, mintha gumiból vagy műanyagból lenne.

Kapcsolódó címke:
Priscilla Presley »

Dia

 	Faye Dunaway 	Az Oscar-díjas színésznő egykoron Hollywood legszexisebb sztárjai közé tartozott, ám vesztére ő is úgy döntött, kés alá fekszik. Bizarr arcát látva már rá sem lehet ismerni az egykori bombázóra. 	 	Kapcsolódó címke: 	Faye Dunaway »

Faye Dunaway

Az Oscar-díjas színésznő egykoron Hollywood legszexisebb sztárjai közé tartozott, ám vesztére ő is úgy döntött, kés alá fekszik. Bizarr arcát látva már rá sem lehet ismerni az egykori bombázóra.

Kapcsolódó címke:
Faye Dunaway »

Dia

 	Mary Tyler Moore 	A népszerű amerikai színésznő és tévésztár egykoron egy ellenállhatatlanul vonzó szépség volt, ám időskorára ő is úgy döntött, hogy igénybe veszi a plasztikáztatás ördögi praktikáit. 	 	Kapcsolódó címke: 	Mary Tyler Moore »

Mary Tyler Moore

A népszerű amerikai színésznő és tévésztár egykoron egy ellenállhatatlanul vonzó szépség volt, ám időskorára ő is úgy döntött, hogy igénybe veszi a plasztikáztatás ördögi praktikáit.

Kapcsolódó címke:
Mary Tyler Moore »

Dia

 	Janice Dickinson 	Az egykori szupermodell - akitől állítólag ez az elnevezés származik - saját bevallása szerint ezer pasival bújt ágyba. Szétfolyó arcát látva plasztikáinak száma még ezt is felülmúlhatja. 	 	Kapcsolódó címke: 	Janice Dickinson »

Janice Dickinson

Az egykori szupermodell - akitől állítólag ez az elnevezés származik - saját bevallása szerint ezer pasival bújt ágyba. Szétfolyó arcát látva plasztikáinak száma még ezt is felülmúlhatja.

Kapcsolódó címke:
Janice Dickinson »

Ezt is szeretjük
Fotó: