Lába közét villantotta miniszoknyájában Pixie Lott

Észre sem vette

A szöszke énekesnő a kelleténél sokkal rövidebb ruhában indult bulizni, ennek meg is lett a következménye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan kénytelenek leszünk megszokni, hogy a legújabb popcsillag, Pixie Lott is beáll a sorba - már ami a botrányos villantásokat illeti.


A 18 éves dalos pacsirtát, aki Mama Do című slágerével hódította meg a slágerlistákat és persze a tinifiúk szívét.

Legutóbb a londoni Mahiki klubból való távozása közben kapták le az élelmes lesifotósok - és, szó mi szó, volt is mit fényképezni!

Fehér bugyi és vörös pofi

A miniszoknyás szőkeségnek ugyanis nem igazán sikerült úrinő módjára kiszállnia az őt szállító autóból. Így aztán nem csak ezüstszínű ruháján akadt meg a járókelők szeme, hanem az alóla kikandikáló fehér bugyin is, amit Lott kisasszony nem nagyon igyekezett takargatni.

Persze a mai sztárok merészségét ismerve annak is örülhet az ember, hogy volt rajta alsónemű, hiszen Britney-t vagy Paris Hiltont nem egy pirulásra késztető fotón örökítették meg a maguk csupasz valójában.

A fellegekben érezheti magát

A szőkeséggel egyébként  - számára teljesen váratlanul - nagyot fordult a világ az utóbbi időben, ezért nem csoda, ha azt sem tudja, miként viselkedjen.

Sikerei ellenére még mindig a szüleivel lakik valahol Essexben, és ha teheti, gyorskajáldában étkezik, nem holmi puccos étteremben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ugyanakkor sztárságát jelzi, hogy nemrég egy kisrepülőt bocsátottak rendelkezésére, melyre gigantikus méretben festették fel Lott kézjegyét. Immár ezzel repülhet a világ minden tájára, hogy rajongóival találkozzon, no és nem mellékesen debütáló albumát, a Turn It Up-ot is népszerűsítse, ami szeptember 14-től lesz majd kapható.

Ezt is szeretjük