Ha kell, Pippa Middleton mindenkin átgázol! A hercegnő húga megdöbbentő dolgot vitt véghez
Ezt még mi sem néztük ki Pippából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pippa Middleton majd' szétveti a büszkeség, amire meg is van minden oka. Testvérével, James Middletonnal és két csapattársával, James Matthews-zal és Jons Bartholdsonnal teljesítették a svédországi Ötillö úszó- és futóversenyt.

"Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha tennem kellett" - nyilatkozta a hullafáradt Pippa a verseny után. A hercegnő húga végül a 82. helyen végzett, 13 óra, 4 perc és 24 másodperc alatt tette meg a 75 kilométeres távot.

Pippát nemes cél vezérelte, amikor jelentkezett a versenyre, ugyanis a négy csapattag adománygyűjtést szervezett, aminek teljes bevételét a Michael Matthews alapítvány kapja. Michael az egyik csapattag, James Matthews testvére volt, és hegymászás közben halt meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki Pippa Middleton az emberpróbáló verseny közben!

Aprócska bikiniben domborít Pippa

Pippa Middleton csodálatos alakját már Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjén is megcsodálhattuk, ahol a huncut Harry még meg is paskolta sógornője formás fenekét. De hogy ennyire fantasztikusan néz ki bikiniben, azt mi sem gondoltuk volna. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögösen feszít Pippa különböző fazonú bikinikben!

Ezt is szeretjük